"O Κλοπ είναι ένας άχαρος loser", η αντίδραση του Γερμανού και το σχόλιο δημοσιογράφου

18:53 18/3/2024 - Πηγή: Contra

Αλλιώς τα είχε φανταστεί ο Γιούργκεν Κλοπ και αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα εν τέλει για την Λίβερπουλ. Η ήττα για την πλειοψηφία των φιλάθλων ήταν απρόσμενη και η απογοήτευση είναι μεγάλη, αφού στην τελευταία χρονιά του Κλοπ η Λίβερπουλ δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Ο Γερμανός προπονητής βρέθηκε σε άσχημη διάθεση μετά τον αποκλεισμό με 4-3 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Κλοπ ξέσπασε σε δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια συνέντευξης μετά το παιχνίδι, αφού δεν του άρεσε μία από τις ερωτήσεις. Η συμπεριφορά του τεχνικού της Λίβερπουλ εκτός γηπέδου δεν άρεσε καθόλου στον γνωστό

δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν, ο οποίος στο Χ (πρώην Tweeter) επέκρινε τον 56χρονο γράφοντας: "Ο Κλοπ είναι ένας άχαρος Loser".

Συγκεκριμένα, ο ερώτηση που έγινε στο Κλόπ ήταν η εξής: "Κανονικά η ένταση είναι το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού σας. Πώς γίνεται λοιπόν να έγινε τόσο δύσκολο στην παράταση;" Ο Κλοπ αντέτεινε λέγοντας ότι ήταν μια "χαζή" ερώτηση. Στη συνέχεια, μετά από μερικά αμήχανα δευτερόλεπτα, ο δημοσιογράφος επιχειρεί να κάνει άλλη μια ερώτηση, αλλά ο προπονητής της Λίβερπουλ διέκοψε, λέγοντας: "Έλα τώρα, προφανώς δεν είσαι σε καλή κατάσταση" και ο Γερμανός αποχώρησε.

Οι φίλοι της Λίβερπουλ και φυσικά ο ίδιος ο προπονητής των "Reds" ήθελαν να βρεθούν στο εμβληματικό Γουέμπλεϊ για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας που θα ήταν το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Γερμανού στην Αγγλία. Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ όμως εξακολουθεί να διεκδικεί την κατάκτηση της Premier League φέτος και το Uefa Europa League, επομένως η άμεση ανασυγκρότηση είναι απαραίτητη για τις δύσκολες μάχες που έρχονται.

Διαβάστε περισσότερα

Έχει τα νούμερα του Εμπαπέ, έχει την ίδια ηλικία και όλη η ποδοσφαιρική elite κοιτά το πορτοφόλι της

Οι Γερμανοί πάνε για το μπαμ με τρομερό παίκτη από την εσωστρεφή αγωνιστικά Γιουβέντους

Keywords
Τυχαία Θέματα