Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Βικτώρια δείχνει πλαστά στοιχεία για τις σφαίρες

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» η οποία προβάλλεται από τον Alpha, έχοντας καταφέρει να κάνει αισθητή την… παρουσία της στην τηλεθέαση.

Το δυνατό project του καναλιού αποτελεί ένα από τα πιο… ισχυρά χαρτιά της φετινής σεζόν στην prime time ζώνη, ενώ όσα περιμένουμε στη συνέχεια μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία!

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Βικτώρια δείχνει πλαστά
στοιχεία για τις σφαίρες

Ο Χρήστος απαριθμεί στον Χριστόφορο όλα τα εγκλήματα της Βικτώριας και του θυμίζει πως ο Άγης δεν είναι γιος τους. Ο Χριστόφορος ζητά αποδείξεις για να τον πιστέψει, αρχίζει όμως να αμφιβάλλει για τη Βικτώρια και αρχίζει να ψάχνει ο ίδιος για να τις βρει…

Δεν θα χρειαστεί να ψάξει όμως πολύ καθώς η ερωτευμένη Στέλλα θα του προσφέρει το πρώτο στοιχείο μπροστά στην πόρτα του…  Η Βικτώρια πλασάρει στην Αμαλία, τον Σίμο και την Πολυξένη την ιστορία που θέλει να πιστέψουν για τις σφαίρες και τους ζητά να μείνει μεταξύ τους.

Παρ’ όλα αυτά η Πολυξένη και η Αμαλία επιμένουν να παραδοθούν οι σφαίρες στις αρχές και η Βικτώρια να καταθέσει όσα γνωρίζει. Κάτι τέτοιο θα ήταν ολέθριο για τη Βικτώρια η όποια προσποιείται πως πείθεται, αλλά έχει άλλα σχέδια.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τον «Παράδεισο» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Χριστόφορος μαθαίνει όλη την αλήθεια

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Στέλλα αποκαλύπτει το σατανικό της σχέδιο

Survivor 18-3: Αυτός ο παίκτης έχει την πρωτιά!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα