ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Πόσες αλλαγές θα κάνει τελικά ο Μεντιλίμπαρ…

Όλα μέσα είναι για την ενδεκάδα του Μεντιλίμπαρ στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Απλώς οι συνθήκες είναι τέτοιες που ενδεχομένως να μην κάνει τελικά τόσες αλλαγές, όσες πιθανώς να είχαμε κατά νου. Ή όσες θα ήθελε και ο Ισπανός κόουτς αν είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η απουσία των δύο βασικών αριστερών μπακ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό. Διότι, ο Μεντιλίμπαρ είναι αναγκασμένος να βάλει ξανά Ροντινέι και Κίνι. Αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο. Δύσκολο να δούμε

τον Αποστολόπουλο να ξεκινά στην ενδεκάδα για την αναμέτρηση στην Τούμπα. Ποτέ δεν ξέρεις με τον Ισπανό κόουτς, αλλά αυτή τη φορά δεν πρέπει να αποκλείσουμε όλη η άμυνα να είναι ίδια με το ματς με την Άστον Βίλα.

Με άλλα λόγια, Ρέτσος, Κάρμο, Ροντινέι και Κίνι. Άντε να μην παίξει ένας από αυτούς. Από τη μέση και μπροστά η ιστορία αλλάζει. Έσε και Όρτα θα είναι στο αρχικό σχήμα και… ψάχνουμε τον 3ο. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αποτελεί μια επιλογή.

Από εκεί και πέρα, η τριάδα που συγκεντρώνει περισσότερες για την επίθεση είναι οι Ζέλσον, Μασούρας και Ναβάρο στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ιμπόρα λόγω τραυματισμού και ο Γιόβετιτς…

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός : Η «ερυθρόλευκη» αποστολή

#PAOKOLY: Squad list#Olympiacos #slgr pic.twitter.com/d5dgR8JcXf

Olympiacos FC (@olympiacosfc) May 11, 2024

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα