Ο Γκρίλις τιμωρήθηκε επειδή είπε την αλήθεια, βάρυνε το κλίμα στην Σίτι

18:45 11/5/2024 - Πηγή: Contra

Ανεξάρτητα από το αγωνιστικό κομμάτι, ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις, βρέθηκε για άλλη μια φορά σε δύσκολη θέση και δέχθηκε ποινές.

Ο διεθνής Άγγλος παραδέχτηκε ότι οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο. Μάλιστα, το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Ιούλιο, όταν ο Γκρίλις καταγράφηκε να οδηγεί με ταχύτητα 44 χλμ/ώρα σε ζώνη με όριο τα 30 χλμ/ώρα κοντά στο Μπέρμιγχαμ.

Αρχικά του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για μη παροχή πληροφοριών στην αστυνομία, παρόλα αυτά, ο παίκτης του Πεπ

Γκουαρντιόλα παραδέχτηκε αργότερα το αδίκημα, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί η κατηγορία. Οι συνέπειες όμως της παράβασης του δεν τον εγκατέλειψαν, αφού αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 666 ευρώ, ενώ επίσης του επιβλήθηκε ποινή 5 βαθμών στο δίπλωμα οδήγησης.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος εμπλέκεται σε αντίστοιχα προβλήματα. Σε ένα προηγούμενο περιστατικό ο ποδοσφαιριστής καταγράφηκε από κάμερα να απομακρύνεται από το αυτοκίνητό του τρεκλίζοντας υπό την επήρεια αλκοόλ, αφού είχε παρευρεθεί σε ένα πάρτι την περίοδο της πανδημίας εν μέσω Lockdown. Το περιστατικό κλιμακώθηκε όταν το όχημά του συγκρούστηκε αργότερα με δύο άλλα οχήματα. Ο Άγγλος τότε δέχθηκε εννέα μήνες απαγόρευσης οδήγησης και του επιβλήθηκε πρόστιμο 82.000 λιρών για τη συμμετοχή του στο περιστατικό.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται αποδεκτές από την Μάντσεστερ Σίτι και τον Γκουαρντιόλα και εύλογα το κλίμα έχει βαρύνει για τον Γκρίλις, πόσο μάλλον όταν στο αγωνιστικό κομμάτι δεν αποδίδει τα αναμενόμενα...

Διαβάστε περισσότερα

Οι ομάδες των Ρονάλντο και Μέσι κυνηγούν τον Μάρκο Ρόις, εκείνος όμως έχει μία τελευταία αποστολή

Σε 7 μέρες θα γνωρίζουμε την απόφαση της Τσέλσι, ο Ποτσετίνο περιμένει υπομονετικά για την τελική "ετυμηγορία"

Keywords
Τυχαία Θέματα