Κώστας Τσιμίκας: Τον πουλάει με ποσό ρεκόρ η Λίβερπουλ!

Όλα δείχνουν πως ο Κώστας Τσιμίκας είναι πιο πιθανό από ποτέ να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ και ενδιαφερόμενοι υπάρχουν.

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες γύρω από το μέλλον του Έλληνα αριστερού μπακ δίνουν και παίρνουν. Οι Άγγλοι έριξαν βόμβα για το μέλλον του και πλέον το προχωρούν ακόμη περισσότερο.

Ήδη υπάρχει ενδιαφερόμενος και αυτή είναι η Μπρέντφορντ. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Λονδρέζοι παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Κίνηση

για αριστερό μπακ δεδομένα θα κάνουν, αφού ο δανεικός Ρεγκιλόν θα επιστρέψει πιθανότατα στην Τότεναμ. Στο διάστημα που είναι στις «μέλισσες» ο Ισπανός, έχει πάρει σερί ματς, αλλά δίχως να κάνει κάτι το ιδιαίτερο.

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι μία περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της Μπρέντφορντ και το θέμα είναι αν θα δελεάσουν τη Λίβερπουλ. Κάποια ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως έχει μπει και τιμή πώλησης. Σύμφωνα με αυτά ο Μάικλ Έντουαρντς ζητάει για τον «Τσίμι» 40.000.000 λίρες!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Μπρέντφορντ δεν είναι αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο. Μία τέτοια μεταγραφή, εάν όλα τα παραπάνω γίνουν, θα είναι ιστορική. Έως τώρα η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι αυτή του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα στη Νάπολι έναντι 36.000.000 ευρώ. Το σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι θα έχει ενδιαφέρον συνολικά για τη Λίβερπουλ, αλλά και ξεχωριστά για τον Greek Scouser.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα