Πανσερραϊκός: Κυπριακές σειρήνες γι’ αυτό τον παίκτη του

Ο Πανσερραϊκός βαδίζει ολοταχώς προς την παραμονή του στη Stoiximan Super League και υπάρχουν παίκτες του που έχουν ξεχωρίσει. Ένας από αυτούς είναι ο Κόστα Άλεξιτς.

Μετά από μία εντυπωσιακή σεζόν στη Super League 2 με τον Ηρακλή οι Σερραίοι του έδωσαν την ευκαιρία να παίξει σε πιο υψηλό επίπεδο και εκείνος τους δικαιώνει. Ο Σέρβος κάνει αρκετά καλές εμφανίσεις,

ενώ αποτελεί και μία value for money επιλογή.

Τον Ιανουάριο εμφανίστηκε η Πάφος, αλλά οι συνθήκες δεν ήταν ανάλογα έτοιμες. Ο Πανσερραϊκός δεν ήθελε να τον χάσει. Γι’ αυτό και ξεκίνησε από αρκετά ψηλά. Ζήτησε τη ρήτρα του, δηλαδή ένα 500άρικο.

Προφανώς και ήταν ανέφικτο να δώσει κάποιος τέτοιο ποσό για τον Άλεξιτς. Υπήρξαν και άλλες ομάδες που συνδέθηκαν κυρίως φιλολογικά μαζί του. Έμπρακτο ενδιαφέρον δεν υπήρχε.

Μόνο που όσο βαδίζουμε προς το τέλος της σεζόν, τόσο θα παίζει ξανά το όνομά του. Αυτή τη φορά είναι και πιο ώριμες οι συνθήκες.  Θα είναι πιο διαλλακτικός και ο Πανσερραϊκός. Τα «λιοντάρια» και θέλουν να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους και γνωρίζουν πως στη θερινή μεταγραφική περίοδο έχουν περισσότερο χρόνο για να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Ο μπαμπάς του παίκτη έχει βγει μπροστά. Διατηρεί ανοιχτή γραμμή με την Πάφο και αυτή τη φορά ίσως έχουμε deal. Στα 2,5-3 κατοστάρικα ίσως κλειδώσει η συμφωνία.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα