Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε από το γήπεδο στο 2-0 και ο ΟΦΗ το έκανε 2-2!

Στης λίμνης τα νερά πνίγηκαν παλικάρια! Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε νωρίς 2-0, αλλά ο ΟΦΗ με δύο γκολ του Μπάκιτς έφυγε με την ισοπαλία (2-2)!

Το «Ζωσιμάδες» είδε φιλάθλους – κοντά στις 4.000- στις εξέδρες του, μετά από τις 26 Νοεμβρίου και το ματς με την ΑΕΚ. Εκεί και η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα που προηγήθηκε 2-0 πριν ολοκληρωθεί το μισό του.. μισού της αναμέτρησης, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε

μόνο ο κόσμος! Oι ποδοσφαιριστές του Γρηγορίου έμειναν στα… αποδυτήρια και ο ΟΦΗ με δύο γκολ του Μπάκιτς, κατάφερε να μην χάσει ένα χαμένο παιχνίδι. Έτσι τουλάχιστον έδειχνε στο πρώτο 45λεπτο!

Μετά το διπλό στον Βόλο, οι Γιαννιώτες θα μπορούσαν να διπλώσουν τις νίκες τους απέναντι στον ΟΦΗ και να βγουν μετά από τρεις μήνες εκτός ζώνης υποβιβασμού, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκαν μόνο… σκιές από πλευράς γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο! Τρία ματς αήττητη η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, αλλά με δύο ισοπαλίες. Και χρειάζονται νίκες για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός!

Ροσέρο γκολ και ασίστ και 2-0 ο ΠΑΣ Γιάννινα τον ΟΦΗ πριν τα μισά του πρώτου ημιχρόνου!

Ο Μπάκου στο 7′ αστοχεί, ο Ροσέρο στο 9′ ευστοχεί και ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγείται νωρίς – νωρίς στην αναμέτρηση. Εξαιρετική ενέργεια Τούτου, ασίστ Ριένστρα και 1-0 ο Κολομβιανός. Και παραλίγο και 2-0 ένα λεπτό αργότερα, αλλά ο Μπάουμαν έβγαλε σε κόρνερ την βολίδα του Τούτου!

Δεν μπήκε στο 10′ το δεύτερο, μπήκε στο 20′. Μετά από το γκολ, ο Ροσέρο πιστώνεται και ασίστ στην στατιστική του αγώνα. Σέντρα πάρε – βάλε του Κολομβιανού, κεφαλιά του Κόντε, που ήρθε με… φόρα από τον Βόλο και προβάδισμα δύο τερμάτων ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Απών ο ΠΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο – Με δύο γκολ του Μπάκιτς 2-2 ο ΟΦΗ!

Ο Σούλης που από το «βρες ομάδα», διακριθέντας στο Πανθεσσαλικό και βασικός απέναντι στον ΟΦΗ,  δεν χρειάστηκε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο σουτ του Ισέκα στο 39′, το δούλεψε κι αυτός το μεροκάματο του.

Όχι όμως και στο 68′ που στο μακρινό συρτό σουτ του Μπάκιτς – στην μοναδική τελική προσπάθεια του δευτέρου μέρους, μέχρι εκείνο το σημείο- άργησε να αντιδράσει, ο ΟΦΗ μείωσε και έδωσε νέο ενδιαφέρον σε ένα βαρετό μέχρι εκείνο το σημείο, δεύτερο ημίχρονο για όσο ακόμα χρόνο υπολοιπόταν για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση. Ο Μπάκιτς γυρίζει μόνος του το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά το 2-1 στο 68′ κερδίζει πέναλτι και το κάνει γκολ ο ίδιος για το 2-2 στο 83′!

Kαι παραλίγο να βγουν… παξιμαδάκια στο φινάλε, όταν ο Μπάκου έκανε γιο-γιο τον Μπακασέτα, αλλά ο Φελίπε δεν κατάφερε να νικήσει τον Σούλη (σωτήρια η παρέμβαση Παντελάκη) και να γίνει ολική ανατροπή στο ματς! 2-2 τελικό και μάλλον και ευχαριστημένος ο ΠΑΣ που στο φινάλε δεν έχασε και τον ένα βαθμό!

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 2-2

Σκόρερ: 9′ Ροσέρο, 20′ Kόντε – 68′, 83′ Μπάκιτς

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης, Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Κιάκος, Λιάσος (86′ Λεό), Τζίνο, Ριένστρα (77′ Καραχάλιος), Τούτου, Ροσέρο (86′ Ντεμίρ), Κόντε (77′ Μπάλαν).

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Μαρινάκης (6′ Λουκάο), Βούρος, Λαμπρόπουλος, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Γκαγιέγος (63′ Μεγιάδο), Τοράλ (69′ Νέιρα), Μπάκου, Ριέρα (46′ Λουκάο), Ισέκα (62′ Μοσκέρα).

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα