Ολυμπιακός: Βάζει δύσκολα στον εαυτό του με το 0-1 στο Καραϊσκάκης

Ολυμπιακός: Βάζει δύσκολα στον εαυτό του με το 0-1 στο Καραϊσκάκης από τον Αστέρα Τρίπολης στο ημίχρονο.

Ένας φλύαρος Ολυμπιακός όχι μόνο δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάμψει την άμυνα του Αστέρα Τρίπολης στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, αλλά βρίσκεται στο ημίχρονο να χάνει με 0-1, με γκολ που πέτυχε ο Αστέρας στα τελευταία λεπτά του πρώτου μισού του

αγώνα.

Σίγουρα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στον Ολυμπιακό για να έρθουν δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ώστε οι ερυθρόλευκοι να μην μείνουν πίσω στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και ακυρώσουν έτσι τη μεγάλη νίκη τους στην Τούμπα, μία αγωνιστική νωρίτερα.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε προειδοποιήσει λίγα λεπτά πριν το γκολ, όμως οι ερυθρόλευκοι δεν… κατάλαβαν τον κίνδυνο ενώ ο Ολυμπιακός είχε γκολ με το Ναβάρο που ακυρώθηκε λόγω παρέμβασης του Ιμπόρα, όπου η μπάλα βρήκε στο χέρι του και ενώ ο παίκτης βρίσκονταν εκτεθειμένος.

Όπως είναι αυτή την ώρα διαμορφωμένη η βαθμολογία ο Ολυμπιακός παραμένει τέταρτος με 47 βαθμούς, οκτώ λιγότερους από την πρώτη ΑΕΚ, επτά από τον ΠΑΟΚ και τέσσερις από τον Παναθηναϊκό, που έχει όμως παιχνίδι λιγότερο.

Στους αρνητικούς πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο ο… σκασμένος Έσε, ο οποίος έκανε πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις ενώ ο παίκτες των ερυθρόλευκων δεν είχαν καθαρό μυαλό στις τελικές τους προσπάθειες (σ.σ. πάσες και τελειώματα).

Διαβάστε επίσης:

Με εκτενές ροτέισον η ενδεκάδα που κατεβάζει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα

Κώστας Φορτούνης: Η επιχειρηματική κίνηση στη Γλυφάδα – Τι σημαίνει για το συμβόλαιό του

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα