Πανσερραϊκός: Αρέσουν οι παίκτες του και «σκάνε» προτάσεις

Μπορεί ο Πανσερραϊκός να έκλεισε τον πρώτο γύρο με απολογισμό 3-4-6, αλλά αυτός κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι για μία ομάδα που μόλις ανέβηκε στη Stoiximan Super League.

Ειδικά εάν σκεφτεί κανείς πως οι Σερραίοι έπαιξαν τόσα παιχνίδια εκτός έδρας, τα έχουν πάει καλύτερα απ’ ό,τι θα περίμενε ο καθένας. Λόγω του γνωστού προβλήματος με το γήπεδό τους εντός έχουν δώσει μόνο τρία ματς. Τυπικά γηπεδούχοι ήταν και με τον Παναιτωλικό, αλλά σε αγώνα που έγινε στην Τούμπα.

Ο Πανσερραϊκός έχει κερδίσει

τις εντυπώσεις προς το παρόν. Έχει βάλει από κάτω του πέντε ομάδες και είναι στο -4 από την πρώτη εξάδα. Όχι ότι είναι αυτός ο στόχος του. Να σωθούν θέλουν τα «λιοντάρια» και κρατούν την μπάλα χαμηλά.

Ωστόσο, στα περισσότερα ματς έχουν παίξει καλό ποδόσφαιρο, είναι στις ευχάριστες εκπλήξεις προς το παρόν του πρωταθλήματος και το κυριότερο είναι πως έχουν και παίκτες που αρχίζουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Έχουμε και λέμε: Πηλέας (΄98, σκόρερ με την Εθνική Κύπρου), Ουεντραόγκο (‘΄99) και Αλεξιτς (’99, πρώτος σκόρερ) συν τα μειράκια Σοφιανός (’03), Μασκανάκης (’04) διαμορφώνουν ένα πακέτο με παρόν και μέλλον. Δεν είναι τυχαίο πως το club έχει γίνει ήδη αποδέκτης προτάσεων για κάποιους εκ των εν λόγω. Και όλα αυτά χωρίς να βάζουμε στο κάδρο τον σούπερ σταρ της ομάδας Μασαρίποφ.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανσερραϊκός, Αρέσουν,panserraikos, aresoun