Live ενημέρωση: ΑΕΚ-Άρης 1-0 Τελικό

Live ενημέρωση στις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Λαμία (18:00, Novasports Prime) και ΑΕΚΆρης (21:00, Cosmote Sports 1HD) για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Live ενημέρωση:
ΑΕΚΆρης 1-0

Λήξη αναμέτρησης, νίκη για την ΑΕΚ με 1-0.



84′: Περνάει τον Χατζισαφί ο Κάρσλον, αλλά το σουτ του καταλήγει στην αγκαλιά του Αθανασιάδη.

75′: Η πρώτη τελική του Άρη στο β μέρος ήρθε στο 75΄ με τον Οντουμπάτζο και αυτό λέει πολλά. Η ΑΕΚ μετά την είσοδο των Πισάρο, Πόνσε και Άμραμπατ έχει ανεβάσει την απόδοσή της, έχει αποκτήσει επιθετική ορμή και ψάχνει και δεύτερο γκολ.

60′: Ο Άρης είχε πάει «σβηστά» το πρώτο 15λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου, κλείοντας τους διαδρόμους προς την εστία του Κουέστα. Η ΑΕΚ που είχε την πρωτοβουλία, αλλα δεν απειλούσε ουσιαστικά, βρίσκει γκολ με κεφαλιά του Βίντα από εκτέλεση κόρνερ.

Κάκιστο τελείωμα του Μορόν από πλεονεκτική θέση

Άρχισε το β ημίχρονο στο ντέρμπι της ΟΠΑΠ Arena.

Κουέστα και δοκάρι σταμάτησαν τον “κεραυνό” του Μάνταλου

Ημίχρονο με το αποτέλεσμα στο 0-0. Δίκαιο σε γενικές γραμμές, η ΑΕΚ έχει την κατοχή της μπάλας και κατα διαστήματα γίνει πιεστική, έχοντας ένα δοκάρι με τον Τσούμπερ και ένα τετ α τετ με τον Πινέδα. Από την πλευρά του ο Άρης άγγιξε επίσης το γκολ με τους Οντουμπάτζο και Μορόν, ανεβάζοντας την απόδοσή του μετά το 25′

Σωτήριο στοπ του Μπράμπετς στον Πινέδα!

35′: Ο Άρης έχει κερδίσει μέτρα στα τελευταία λεπτά και χτίζει ωραία τις επιθέσεις του, φτάνοντας απειλητικά έξω από την περιοχή της ΑΕΚ. Ωστόσο οι τελικές προσπάθειες (όπως πχ από τον Σουλειμάνοφ) δεν είναι καλές.

ΑΕΚ – Άρης | Απείλησε τον Στάνκοβιτς ο Οντουμπάτζο

30′: Η ΑΕΚ έχει ανεβάσει την ένταση της πίεσής της μετά το 15′ και εκμεταλλευόμενη ένα λάθος γύρισμα του Σουλεϊμάνοφ λίγο έλειψε να σκοράρει σε μια διπλή ευκαιρία με Τσούμπερ και Πινέδα και τον Μπράμπετς να διώχνει τελευταία στιγμή.

Συγκινητική στιγμή | Η δομή «Εις το όνομα του Άλκη» άφησε στεφάνι στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη και του Άλκη Καμπανού

15′: Καλό ρυθμό έχει το ματς στο πρώτο 15λεπτο, ο Άρης έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 6′ με τετ α τετ του Οντουμπάτζο. Στη συνέχεια η ΑΕΚ πήρε τα ηνια και κερδίζοντας κάποια κόρνερ φέρνει τη μπάλα στην περιοχή του Θεού του πολέμου και προσπαθεί να πιέσει.

Άρχισε το ντέρμπι!

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί,Χατζισαφί – Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Τσούμπερ, Μάνταλος.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Γκίνης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Ραντόνια, Άμραμπατ, Πόνσε, Πισάρο, Ζίνι.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια – Ζιλ, Τζούρασεκ – Σουλεϊμάνοφ, Νταρίντα, Παναγίδης – Μορόν.

Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Ντουκουρέ, Φατόρε, Πάρδο, Ζαμόρα, Σαβέριο, Χριστοδουλόπουλος, Μενέντες, Κάρλσον.

ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0

Φινάλε στην Τούμπα! 3-0 ο ΠΑΟΚ τη Λαμία!

78’ Μεγάλη απόκρουση του Κοσόλεφ σε σουτ του Σαμάτα, με τον Έκονγκ να μη μπορεί να ολοκληρώσει τη φάση σε άδειο τέρμα

57′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ο Κωνσταντέλιας έτρεξε στο γήπεδο, έβγαλε κάθετη μπαλιά για τον Σάστρε που από κοντά ευστόχησε για το 3-0

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα

Τέλος πρώτου ημιχρόνου

43′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ και 2-0! Ο Κωνσταντέλιας πάσαρε στον Μπράντον Τόμας, με τη μπάλα να φτάνει στον Ράφα Σοάρες ο οποίος από κοντά σκόραρε για 2ο σερί ματς πρωταθλήματος

21′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ο Τάισον συνεργάστηκε όμορφα με τον Κωνσταντέλια, με τον νεαρό να στέλνει με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0

Οι ενδεκάδες στο ΠΑΟΚ – Λαμία:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Ντεσπόντοφ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Μπράντον.

Στον πάγκο: Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Λύρατζης, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Ζίβκοβιτς, Τζίμας, Σαμάτα.

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Σλίβκα, Σαντάνα, Τζανδάρης, Mαρτίνεθ, Τσιλούλης, Καρλίτος.

Στον πάγκο: Nάγκι, Αμαράλ, Γιαννούτσος, Στάνκο, Τσιλιανίδης, Τόσιτς, Λόνγκο, Μάλτσι, Μουλά.

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα