Παναθηναϊκός: Η περίφημη κίνηση της Άϊντραχτ για Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον πρώτο γύρο πρώτος. Το πρωτάθλημα που αγνοείται από το 2010 και εκείνο το σπουδαίο νταμπλ, είναι ο μεγάλος στόχος.

Η Ευρώπη είναι το κερασάκι αλλά η τούρτα είναι η Stoiximan Super League. Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει αυτό που έχασε πέρυσι, δυο αγωνιστικές

πριν το τέλος. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος.

Εξάλλου, είναι ο λόγος, που σε όποιες κρούσεις, σε όποιο επίπεδο και αν έγιναν αυτές, η απάντηση είναι δεν πωλείται κανείς. Και έχουν γίνει για, τουλάχιστον, δύο ποδοσφαιριστές.

Η κίνηση της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης για τον σούπερ στράικερ του Παναθηναϊκού έγινε γνωστή από τα γερμανικά ΜΜΕ. Η αλήθεια είναι όμως πως στην Άϊντραχτ που είναι σοβαροί και έχουν κάνει μεγάλα deals, ήταν και είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους.

Δεν έκαναν καμία επίσημη πρόταση. Ρώτησαν γύρω γύρω και κοντά στο περιβάλλον του Ιωαννίδη για το ποσό που θα ήθελε ο Παναθηναϊκός προκειμένου να δώσει τον Έλληνα φορ.

Αυτά τα περί 8-9 εκατομμυρίων ευρώ, είναι οι ευσεβείς πόθοι της Άϊντραχτ. Δηλαδή κάπου εκεί κοστολογούν τη δεδομένη χρονική στιγμή τον παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός βέβαια δεν ακούει τέτοια ποσά, επομένως όλα όσα συνέβησαν ήταν σε αρχικό στάδιο και πολύ περισσότερο προκειμένου να διερευνηθούν προθέσεις.

Αλλά και να δουν όλοι οι εμπλεκόμενοι που μπορεί να κινηθεί ο κάθε πόλος της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Ο Παναθηναϊκός, η Άϊντραχτ και ο Ιωαννίδης με την πλευρά του.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα