Ολυμπιακός: Αποθέωση για τον Έισι Λο στο ΣΕΦ! (vid)

Ο Ολυμπιακός τίμησε στο σημερινό αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης έναν από τους πιο επιδραστικούς ξένους που πέρασαν από την ομάδα του, τον Έισι Λο.

Ο Αμερικανός γκαρντ έπαιξε μεγάλο ρόλο στην back-to-back κατάκτηση της EuroLeague το 2012 και το 2013 αποτελώντας το «έτερο ήμισυ» του Βασίλη Σπανούλη στις θέσεις των γκαρντ. Ο Έισι Λο μάλιστα ήταν ο MVP

του τελικού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2013.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν μαζί του στο κέντρο του γηπέδου για να τον βραβεύσουν με το κοινό να τον αποθεώνει με συνθήματα. Είναι γνωστό εξάλλου η αγάπη του κόσμου για τον Αμερικανό ο οποίος θα μπορούσε να γράψει κι άλλα χιλιόμετρα με την ομάδα αν δεν υπήρχαν οι σοβαροί τραυματισμοί του με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ψάχνει για χρόνια «αντικαταστάτη» του.

A special @Olympiacos_BC award for Acie Law #EveryGameMatters pic.twitter.com/rpBNMvXmT1

Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) December 5, 2023

Εκτός από τους προέδρους του Ολυμπιακού και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αλλά και πρώην συμπαίκτες του όπως ο Κώστας Παπανικολάου έτρεξαν να τον χαιρετήσουν.

So happy to have you back home @AcieLawIV ! #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight #OLYRMB pic.twitter.com/LKXGdXNyFg

OLYMPIACOS BC (@Olympiacos_BC) December 5, 2023

Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα