Παναθηναϊκός: Από ΟΑΚΑ… Βερολίνο!

Πράξη… τελευταία στην κανονική διάρκεια της Euroleague και ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ (11/4, 21:15), κρατώντας την τύχη στα χέρια του.

Χάρη στη μεγάλη νίκη στο «Γαλανόλευκο» Μόναχο την περασμένη εβδομάδα, oι «πράσινοι» (22-11) διατηρήθηκαν στην 2η θέση της κατάταξης και θα παραμείνουν εκεί σε περίπτωση που απόψε επιβεβαιώσουν

τον τίτλο του φαβορί.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα παίξει για ακόμα μία φορά σε κατάμεστο ΟΑΚΑ, μιας και έχει ανακοινωθεί ήδη το sold out, στο πρώτο από τα τρία σερί παιχνίδια που θα δώσει στο γήπεδό της.

Εκεί άλλωστε θα ξεκινήσει και η σειρά των playoffs με μία εκ των Μακάμπι, Βίρτους Μπολόνια ή Μπασκόνια, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με τον δρόμο προς το Βερολίνο να έχει ανοίξει.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Τούρκος τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, καθώς και ο Κώστας Αντετοκούνμπο προπονήθηκε χωρίς προβλήματα, δηλώνοντας παρών.

Από την άλλη πλευρά, η γερμανική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση με ρεκόρ 5-28, μετρώντας 10 σερί ήττες στην διοργάνωση.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο προπονητής της, Ίσραελ Γκονθάλεθ, δεν γνωρίζει ποιους παίκτες θα μπορέσει να παρατάξει στην αναμέτρηση της Πέμπτης καθώς αρκετοί παίκτες του ρόστερ είναι τραυματίες κι άλλοι άρρωστοι.

Θυμηθείτε τι είχε συμβεί στην αναμέτρηση του 1ου γύρου:

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα