Ολυμπιακός: Μασούρας ή Γιόβετιτς – Ο Μεντιλίμπαρ έχει λόγους για το δίλημμα

Μασούρας ή Γιόβετιτς; Ο Ολυμπιακός θα έχει στην αρχική του ενδεκάδα κόντρα στη Φενέρ τον Μασούρα ή τον Μαυροβούνιο μεσοεπιθετικό; Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει τους λόγους του να έχει δίλημμα ανάμεσα στους δύο.

Δεν είναι απλό το θέμα της χρησιμοποίησης ή όχι του Γιόβετιτς στην αναμέτρηση με την Φενερμπαχτσέ για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Το δίλημμα

έχει να κάνει με το αν θα βάλει τον Μαυρουβούνιο στην αρχική ενδεκάδα ή τον Γιώργο Μασούρα.

Καμία σχέση ο ένας παίκτης με τον άλλον. Ο Βάσκος κόουτς χρησιμοποίησε στα φτερά τον Γιόβετιτς και στο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία. Το πείραμα βγήκε πετυχημένο στο τέλος, αλλά οι συνθήκες τότε ήταν διαφορετικές. Αν και το πρόβλημα του τεχνικού του Ολυμπιακού δεν έχει να κάνει με την τοποθέτηση του 35χρονου μεσοεπιθετικού στα άκρα.

Μασούρας ή Γιόβετιτς;

Ο κύριος προβληματισμός είναι πως σε σχέση με τον Μασούρα, ο Γιόβετιτς είναι game changer. Με άλλα λόγια, αν έρθει από τον πάγκο μπορεί να αλλάξει τη μοίρα ενός αγώνα. Ο Μασούρας, όχι. Οι υπόλοιπες δε λύσεις που έχει στη διάθεσή του από τους αναπληρωματικούς του, επίσης δεν είναι παίκτες που μπορούν να αλλάξουν δραστικά τα δρώμενα του αγώνα. Από τη μέση και μπροστά τουλάχιστον.

Εξαίρεση ασφαλώς ο Ελ Αραμπί, αλλά κι αυτός υπό προϋποθέσεις. Συν το γεγονός πως ερχόμενος από τον πάγκο θα είναι πιο φρέσκος και θα βρει τους αντιπάλους περισσότερο καταπονημένους ο Μαυροβούνιος.

Από την άλλη μεριά, ο Γιόβετιτς είναι παίκτης που αρέσει περισσότερο από τον Μασούρα στον Μεντιλίμπαρ. Παίκτης που τελειώνει φάσεις, παίκτης που δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Αν τον έχει μάλιστα στη βασική ενδεκάδα, δεν θα χρειαστεί να μεταφέρει και τον Φορτούνη στα αριστερά –άρα θα μείνει στην ίδια πτέρυγα με τον Ροντινέι. Διότι, ο Μασούρας δεν έχει ευχέρεια να παίζει στη γραμμή με ανάποδο πόδι όπως ο Ποντένσε. Είναι άλλα τα χαρακτηριστικά του.

Τελευταία στιγμή θα αποφασίσει…

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα