Παναθηναϊκός – Άρης: Πολλές αλλαγές από Τερίμ και Μάντζιο

Παναθηναϊκός και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Λεωφόρο (21:00, CS1) και λίγο πριν τη σέντρα έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες τους.

Πάνω από τη μισή ενδεκάδα αλλάζει ο Φατίχ Τερίμ συγκριτικά με τον αγώνα απέναντι στην Κηφισιά. Ο Ντραγκόφσκι επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και μπροστά του θα έχει τους Ακαϊντίν και Ούγκο. Κανείς τους δεν ξεκίνησε την Κυριακή (25/2).

Ο Κώτσιρας πάει δεξί μπακ και ο Βαγιαννίδης μένει στον πάγκο, κάτι που σημαίνει

πως υπάρχουν αλλαγές και στα χαφ. Εκεί ξεκινούν οι Ζέκα και Τσέριν. Επιστρέφει και ο Μπεράρ έχοντας εκτίσει την ποινή του.

Μλαντένοβιτς, Μπακασέτας, Παλάσιος και Ιωαννίδης είναι η τετράδα των παικτών που είχαν παίξει από την αρχή και στο ματς με την Κηφισιά.

Όσο για τον Άκη Μάντζιο, προχωρά σε τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Τα νέα πρόσωπα είναι οι Μοντόγια, Ζουλ, Τζούρασεκ και Σαμόρα. Ο πρώτος παίρνει τη θέση του Φεράρι, στα χαφ ο Νταρίντα πάει πιο μπροστά για να «γεμίσει» τα παπούτσια του Μανού Γκαρθία και ο Βέλεθ παίρνει ανάσες, ενώ ο Σαμόρα καλύπτει το κενό του Σαβέριο.

Οι ενδεκάδες στο Παναθηναϊκός – Άρης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Ζέκα, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρ, Ιωαννίδης.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ρόουζ, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ, Τζούρασεκ, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Μορόν.

Οι πάγκοι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν, Σπόραρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Γερεμέγεφ, Βιλένα, Αράο.

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Φεράρι, Μανού Γκαρθία, Ανσαριφάρντ, Φατόρε, Φετφατζίδης, Βερστράτε, Βέλεθ, Παναγίδης.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα