Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Σάντρα φλερτάρει τον Αστέρη

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές εξελίξεις φέρνει ο Σασμός με τη Σάντρα να διεκδικεί τον Αστέρη από τα χέρια της Αργυρώς βάζοντας σε κίνδυνο τη σχέση του ζευγαριού.

Η σειρά του Alpha συνεχίζει να καθηλώνει σαρώνοντας την τηλεθέαση την ώρα που και η Στέλλα βρίσκει τον έρωτα στα μάτια ενός άντρα.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Σάντρα φλερτάρει τον Αστέρη

Η σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς έχει περάσει από χίλια κύματα για να βρεθούν στο σημείο

που είναι τώρα, ευτυχισμένοι με τον γιο τους. Σύντομα όμως νέα… ζιζάνια μπαίνουν ανάμεσά τους όταν μία γυναίκα  που καταφτάνει στην Άνω Ποριά δείχνει ενδιαφέρον για τον Αστέρη.

Η Σάντρα Μαραθάκη (Ελίζα Σκολίδη) είναι η κόρη του γιατρού Δημήτρη Μαραθάκη η οποία αν και φοιτήτρια ιατρικής έχει εγκαταλείψει τις σπουδές της λόγω δικών της προβλημάτων. Συγκεκριμένα, η Σάντρα έχει τάσεις παραβατικότητας αλλά και είναι εθισμένη στον ηλεκτρονικό τζόγο. Είναι αρκετά δυναμική προσωπικότητα και απρόβλεπτη.

Η Σάντρα θα ερωτευτεί τον Αστέρη και, καθώς δεν έχει ηθικούς φραγμούς, πιστεύει ότι μπορεί να τον κάνει δικό της. Η Αργυρώ θα καταλάβει γρήγορα την κοπέλα και θα εξοργιστεί. Ο Αστέρης γρήγορα ξεκαθαρίζει στη Σάντρα πως μόνο η Αργυρώ υπάρχει γι’ αυτόν. Η Σάντρα όμως δεν πτοείται και συνεχίζει να παρενοχλεί τον Αστέρη…

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Θοδώρα μαθαίνει πως έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της

Survivor highlights 28/2: Ξεφεύγουν οι εντάσεις για τα καλά – Αποχώρησαν οι Κόκκινοι από το συμβούλιο – Στο στόχαστρο ξανά ο Τζέιμς!

Κατερίνα Καινούργιου: Χαμός με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη – Δεν είχε μπει «τελεία»

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα