Με Σαμάτα βασικό ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό – Επιστροφή Βιεϊρίνια

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό σήμερα (28/2, 20:00) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τους Αλί Σαμάτα και Αντρέ Βιεϊρίνια να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα των «ασπρόμαυρων».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα, αφού δεν έχει στη διάθεσή του οκτώ ποδοσφαιριστές. Μεϊτέ και Κουλιεράκης θα εκτίσουν την ποινή καρτών, Κοτάρσκι και Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι

εκτός λόγω ίωσης, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν Σάστρε, Μιχαηλίδης και Έκονγκ. Παράλληλα, εκτός παραμένει ο Μπάμπα Ράχμαν.

Ο Τανζανός φορ επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος θα αγωνιστεί μετά από ενάμισι περίπου μήνα.

Ο Δικέφαλος θα παραταχθεί με σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Ζίβκοβιτς να κάθεται κάτω από τα δοκάρια και τους Ότο, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ και Βιεϊρίνια να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Οζντόεφ και Σβαμπ είναι το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, ενώ Κωνσταντέλιας, Μουργκ και Ντεσπόντοφ αποτελούν την τριάδα πίσω από τον Σαμάτα.

#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό #PreGame #PamePAOKARA #SERPAOK #FightBack #StoiximanSuperLeague #stoiximan #slgr #varagons @Stoiximan pic.twitter.com/SPLSIuGZ8J

PAOK FC (@PAOK_FC) February 28, 2024

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα