Ολυμπιακός: Ο πρώην του ΠΑΟΚ που θα παίξει βασικός με την Άστον Βίλα

Ο Ολυμπιακός έχει ένα τελευταίο μεγάλο εμπόδιο για να προκριθεί στον τελικό του Conference League. Την Άστον Βίλα των 650 εκατομμυρίων περίπου. Τόσο κοστολογείται το ρόστερ της. Το 7ο πιο ακριβό στο πιο πλούσιο και γκλαμουράτο πρωτάθλημα του κόσμου. Την Premier League

Το πρώτο ματς θα γίνει τη Μ. Πέμπτη (2/5) στο Μπέρμινγχαμ.

Η Άστον Βίλα είναι φαβορί στο ζευγάρι. Αλλά ποιος μπορεί να μιλήσει για τις υπερβάσεις του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός έκανε τρεις αποκλεισμούς, ο ένας πιο δύσκολος από τους άλλους.

Στο πρώτο ματς, η Άστον Βίλα δε θα έχει έναν από τους κορυφαίους και βασικούς της. Τον βασικό πορτιέρε της εθνικής Αργεντινής Ντίμπου Μαρτίνες. Έχει κάρτες. Το ενδιαφέρον ποιος θα είναι ο Νο1 στο ματς. Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, ο 34χρονος σουηδός Ρόμπιν Όλσεν. 

Ο Όλσεν πήγε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2015 από τη Μάλμε και πωλήθηκε τον επόμενο χρόνο αντί 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στην Κοπεγχάγη. Πρόλαβε να παίξει 19 ματς. Στην Άστον Βίλα πήγε το καλοκαίρι του 2022 από τη Ρόμα, αντί 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Φέτος έχει αγωνιστεί σε 6 ματς. Τα 3 στην Ευρώπη, 2 στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο. Ο έτερος του γκρουπ των τερματοφυλάκων είναι ο 24χρονος αυστραλός Τζο Γκαούτσι, που όμως ήρθε στο μάρκετ του Ιανουαρίου. Δεν έχει παίξει ακόμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα