Ο Ολυμπιακός έδειξε τον δρόμο! Πολλά λεφτά, διόρθωση λαθών και Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός θα κάνει καιρό να συνέλθει από το έπος της Πόλης. Σύμφωνοι, έχει ματς την Κυριακή (21/4) και μάλιστα κρίσιμο με τον ΠΑΟΚ για τη Super League. Αλλά δεν είναι και λίγο πράγμα η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League. Βασικά δεν είχε συμβεί ποτέ. Ο Ολυμπιακός

να είναι στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

Πριν από 70 ημέρες αυτό δε λεγόταν ούτε ως αστείο. Δεν περνούσε καν από το μυαλό. Στις 11 Φεβρουαρίου ο Ολυμπιακός έκανε season change. Ο Μεντιλίμπαρ ανακοινώθηκε. Ήταν ο ένας από τους τρεις πόλους, που οδήγησαν σε αυτό το έπος. Ο Βάσκος έβαλε τις βάσεις και για το άλλο. Τη διόρθωση των λαθών.

Κυρίως αγωνιστικών. Μέσα σε 2 και κάτι μήνες, η ομάδα του απέκτησε ταυτότητα. Συμπαγής και με απλότητα στο παιχνίδι της.

Σε όλα αυτά φυσικά και χρειάστηκαν λεφτά. Ο Ολυμπιακός πάντα έδινε. Πολλές φορές και υπερβολικά. Για το ΘεαΑθήναι και μόνο. Τώρα τα έδωσε στην Μπενφίκα για να πάρει τον Τσικίνιο, στην Μπράγκα για να πάρει δανεικό τον Όρτα και στην Πόρτο για τον Κάρμο. Για τους δύο τελευταίους η ρήτρες είναι ψηλά. Αλλά τη δουλειά τους την κάνουν.

Ο Ολυμπιακός από ένα πράγμα έπασχε το τελευταίο διάστημα που δεν ήταν καλά. Από έλλειψη υπομονής. Και από άποψη. Όλοι είχαν από μία και την έλεγαν στον ιδιοκτήτη. Όσοι τέλος πάντων συνομιλούσαν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Με την άφιξη του Μεντιλίμπαρ υπήρξε και κατανομή ρόλων. Σημαντικό. Στη διόρθωση λαθών μπαίνει και αυτό.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα