Ολυμπιακός: Γιατί κάνουν λάθος Παναθηναϊκός – ΑΕΚ – ΠΑΟΚ που θα πάνε στο CAS για την τιμωρία του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Γιατί κάνουν λάθος ΠαναθηναϊκόςΑΕΚΠΑΟΚ που θα πάνε στο CAS για την τιμωρία του Ολυμπιακού και ποιος ο κίνδυνος.

Ο Ολυμπιακός θα καταφύγει

στο CAS για να πέσει η τιμωρία του -1 και του να χάσει με τον Παναθηναϊκό στα χαρτιά το ντέρμπι, λόγω κροτίδας που έπεσε κοντά στον Χουανκάρ, όταν ο παίκτης του ΠΑΟ έκανε προθέρμανση και τραυματίστηκε στο εσωτερικό αυτί.

Μάλιστα στο CAS θέλουν να κάνουν παρέμβαση και οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, υπέρ του να μείνει προφανώς η απόφαση της τιμωρίας του Ολυμπιακού.

Δεν θα αναφερθούμε στον κίνδυνο, λόγω της παρέμβασης αυτής η απόφαση από το CAS να αργήσει να βγει, αυτό είναι δεδομένο, ούτως ή άλλως λόγω του φόρτου εργασιών του δικαστηρίου.

θα αναφερθούμε όμως στο πιθανό λάθος που κάνουν οι τρεις από τους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος, που προσπαθώντας να διατηρήσουν την τιμωρία του Ολυμπιακού, μπορεί να τινάξουν στον αέρα το πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Γιατί κάνουν λάθος ΠαναθηναϊκόςΑΕΚΠΑΟΚ που θα πάνε στο CAS για την τιμωρία του Ολυμπιακού

Η ρίψη αντικειμένων (σ.σ. ακόμα και η βωμολοχίες) είναι καταδικαστέες ενέργειες και σωστά πρέπει να τιμωρούνται ειδικά όταν άνθρωπος έχει τραυματιστεί ή κινδυνεύει να τραυματιστεί από αυτές.

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ακόμα και αν υποθέσουμε πως σε όλα… έχει άδικο ο Ολυμπιακός σε αυτή την περίπτωση, σε ένα δεν έχει και αυτό είναι δεδομένο. Πως η απόφαση για το αν μπορεί να αγωνιστεί ή δεν μπορεί να αγωνιστεί ο παίκτης δεν βγήκε ποτέ επίσημα ούτε από τον γιατρό του αγώνα, ούτε από δημόσιο νοσοκομείο.

Το είχε πει από το πρώτο βράδυ ο Βαγγέλης Μαρινάκης πως πρόκειται για μία περίπτωση που εφάπτεται σε γκρίζες ζώνες του κανονισμού της Super League, τις οποίες πρέπει να λύσει η ίδια η Λίγκα.

Ξεχνούν (;) σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να συνυπολογίσουν τον κίνδυνο από την απόφαση της τιμωρίας, πως αν ένας παίκτης πέσει στο χόρτο επειδή δίπλα του έσκασε ένα βαρελότο, τότε η ομάδα του θα μπορεί να φύγει από το γήπεδο χωρίς να είναι απαραίτητη η γνωμάτευση γιατρού (;) ή δημόσιου νοσοκομείου. Και θα τιμωρείται ο γηπεδούχος με 0-3, θα χάνει το παιχνίδι, δύο κεκλεισμένων των θυρών και μείον έναν βαθμό στη βαθμολογία;

Καθίστε βρείτε τα, ώστε να διορθωθούν αυτά που διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα και που υποβιβάζουν το προϊόν που δίνετε τα λεφτά σας.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Γελάνε και τα μουστάκια του Κορδόν με τον παιχταρά που φέρνει

Ολυμπιακός: Γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει τρελάνει το Ντιέγκο Μαρτινεθ

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα