Ιωαννίδης: Παίρνει μόνο 300 χιλ. ευρώ ετησίως και ο Παναθηναϊκός το διορθώνει

Τι να λέμε, ο Φώτης Ιωαννίδης έχει ξεφύγει. Ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί ουκ ολίγες κρούσεις για τον Έλληνα επιθετικό. Το γεγονός πως έχει πέραση και οι αγωνιστικές του επιδόσεις είναι που θα φέρουν με το νέο έτος και το ανάλογο οικονομικό reward, μιας και αμείβεται μόλις με 300 χιλ. ευρώ ετησίως.

Από τον περασμένο Μάιο που έβαλε την τζίφρα του για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2027 έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Ο upcoming Νο9 των «πράσινων»

έχει γίνει πια βασικός. Και όχι μόνο μια και αποτελεί σημείο αναφοράς ενώ τα νούμερά του, χρόνια θέμα, αρχίζουν να «μιλάνε»: 20 ματς/8 γκολ/4 ασίστ.

Το πλήρες πακέτο παιχνιδιού του «υποχρέωσε» μέχρι και τον Γκουστάβο Πογέτ να τον αναγάγει σε Νο1 επιλογή του την ίδια στιγμή που υπάρχουν Γιακουμάκης, Παυλίδης και Δουβίκας! Και τον δικαίωσε απόλυτα στα δύο εντός έδρας ματς με αντιπάλους Ολλανδία και Γαλλία αντίστοιχα  Με στόπερ επιπέδου, Φαν Ντάικ, Ακε και Σαλιμπά. Ακόμη και οι Γάλλοι παραδέχθηκαν οτι ο Ιωαννίδης είναι τοπ.

Ιωαννίδης: Παίρνει μόνο 300 χιλ. ευρώ ετησίας και ο Παναθηναϊκός το διορθώνει

Εύγε στο παιδί που μέσα σε ένα 4μηνο αγωνιστικής δράσης έχει αλλάξει πλήρως το status του σε διεθνές επίπεδο. Πάμε στην ουσία. Ήδη, δύο μαγαζιά από την Γερμανία (Στουτγκάρδη και Αϊντραχτ) έχουν λοκάρει το profile του. Και αμφότερα σε βαθμό που το όνομά του είναι στην short list των Top3 στόχων.

Γενικότερα ο Φώτη Ιωαννίδης έχει τρελάνει κόσμο και όλοι τον τσεκάρουν. Σας είχαμε γράψει στο Sportime πάντως ότι ο Αλαφούζος γελάει με τα ποσά που ακούγονται για Ιωαννίδη και επιβεβαιώνει το Sportime! 

Μόνο που τον περασμένο Μάιο το εν λόγω ενδιαφέρον θα σήκωνε μέχρι και ζήτημα μεταγραφής, τώρα η ιστορία έχει αλλάξει τελείως. Δεν έχει να κάνει μόνο με τις προθέσεις του Παναθηναϊκού (σ.σ. δεν πουλάει από την στιγμή που κυνηγάει το πρωτάθλημα), αλλά και με τα νούμερα.

Τότε (Μάιος)  θα μπορούσε και με 5, τώρα ούτε με τα διπλάσια! Η υπεραξία του Φώτη Ιωαννίδη δεν περνάει απαρατήρητη από τον Γιάννη Αλαφούζο που έξι μήνες μετά σκέφτεται σοβαρά με το νέο έτος να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του «Fotis» που δεν εισπράττει πάνω από 3 κατοστάρικά καθαρά ετησίως! Δούναι και λαβείν…

O Ιωαννίδης μετράει την πιο παραγωγική σεζόν: 20 ματς/8 γκολ/4 ασίστ! Ο 23χρονος Νο9 υπέγραψε νέο συμβόλαιο τον περασμένο Μάιο με 300 χιλ. ευρώ ετησίως. 

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 3 και 4 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα