Ρέτσος: Δεύτερη ευκαιρία

Ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι μια πραγματική αγωνιστική σταθερά. Ο Ολυμπιακός έχει βρει την υγειά του στο κέντρο της άμυνας με την παρουσία του Έλληνα στόπερ. Ποιος θα το πίστευε πως η επιστροφή θα απόφερε καρπούς, έστω και με ένα χρόνο καθυστέρηση.

Η εντολή δόθηκε από ψηλά: «Θα γυρίσει “σπίτι” του και θα γίνει ξανά ποδοσφαιριστής»! Η περυσινή σεζόν ήταν (κυρίως) αναγνωριστική. Η φετινή, όμως, δημιουργεί προσδοκίες. Όχι εφάμιλλες του deal με την Λεβερκούζεν, αλλά ο Ολυμπιακός

πιστώνεται την αναγέννηση του project ονόματι Ρέτσος. Για πρώτη φορά μετά από μία 5ετία αριθμεί 18 αγώνες προτού κλείσει ο Νοέμβριος!

Ρέτσος: Δεύτερη ευκαιρία

Σας είχαμε γράψει στο Sportime ότι ο Ρέτσος πήγε από την γκέλα με Άρη, σε ένα τέλειο ματς, αλλά και ότι πλέον αποτελεί σταθερά του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Έχει επιστρέψει στις κλήσεις της Εθνικής και απέναντι στην Γαλλία ήταν εκ των κορυφαίων. Στην περίπτωσή του η ψυχολογία είναι το παν. Και το πιο σημαντικό για τον λεγάμενο πως η θετική του αύρα είναι απόλυτα αναγνωρίσιμη και στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

Από ντόπιους και ξένους παίκτες! Κοινώς, η ποδοσφαιρική μοίρα του χρωστάει μία δεύτερη ευκαιρία…

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 3 και 4 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα