Ολυμπιακός: Φορτούνης και Ροντινέι «φωνάζουν» για ξεκούραση – Γίνεται;

Ολυμπιακός και Ντιέγκο Μαρτίνεθ καλούνται να επιστρέψουν νικητές από την Κρήτη και να εστιάσουν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μια φράση τόσο απλή, αλλά και τόσο σύνθετη. Μην ξεχνάμε ότι ο ΟΦΗ στην έδρα του μεταμορφώνεται προς το καλύτερο.

Έχει επικρατήσει των Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Απέναντι

σε όλους με εξαιρετικές εμφανίσεις. Κόντρα στους δύο Δικεφάλους μάλιστα, το έκανε με χαρακτηριστική ευκολία, χωρίς να τους αφήσει περιθώρια.

Από μόνο του κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον Ισπανό τεχνικό των «ερυθρόλευκων», ο οποίος έχει ένα τεράστιο δίλημμα που αφορά δύο παίκτες του.

Να βάλει εξαρχής τους Φορτούνη, ο οποίος ζητάει αυτά τα χρήματα για να ανανεώσει και Ροντινέι ή να προχωρήσει σε ροτέισον. Γίνεται;

Ολυμπιακός: Ματς – δίκοπο μαχαίρι στην Κρήτη

Μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Stoiximan Super League, οι Πειραιώτες δεν βρίσκονται πλέον στην κορυφή, αλλά στο μείον ένα από τον Παναθηναϊκό και μόλις στο συν ένα από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει βέβαια έφεση με την ελπίδα για ανατροπή της αρχικής απόφασης.

Αν όμως δεν δικαιωθεί, η κατάσταση μένει ως έχει. Από εδώ και μπρος, θα πρέπει να πάρει τα επόμενα ματς για να επωφεληθεί και από πιθανά στραβοπατήματα του Παναθηναϊκού για να επιστρέψει στην πρώτη θέση.

Το ματς με τον ΟΦΗ είναι ένα δίκοπο μαχαίρι, για το οποίο χρειάζεται όλους τους βασικούς παίκτες. Εννοείται και τους Φορτούνη-Ροντινέι.

Ωστόσο, ομολογουμένως οι δυο τους έχουν τραβήξει μέχρι στιγμής μεγάλο κουπί στη σεζόν παίζοντας συνεχόμενα. Και πως να τους βγάλει ο Μαρτίνεθ, όταν ο μεν σε 13 ματς έχει τέσσερα γκολ και 8 ασίστ και ο άλλος αποτελεί τεφαρίκι για τη δεξιά πλευρά της άμυνας και ένα μπακ που είχε να εμφανιστεί σεζόν ολόκληρες στο λιμάνι.

Βλέποντας τη μεγάλη εικόνα, πρέπει να τους δοθεί ευκαιρία για ξεκούραση. Μπορεί στη θέση του Φορτούνη να εμπιστευτεί τον Μασούρα. Στου Ροντινέι;

Τον Κίνι που έκανε αυτό το διώξιμο με την Γουέστ Χαμ; Μένει ο Βρουσάι, ο οποίος θα μπορούσε τη δεδομένη στιγμή να βοηθήσει.

Παρόλα αυτά, αν δεν τους ξεκουράσει από την αρχή, απολύτως δικαιολογημένο και σεβαστό, μιας και ο Μαρτίνεθ θα θέλει να κλειδώσει τη νίκη από νωρίς. Ενέχει όμως το ρίσκο να πέσει σε ένα πολύ καλό βράδυ των Κρητικών.

Αν μας ρωτάτε, καλύτερα τώρα ξεκούραση σε Φορτούνη-Ροντινέι, παρά να τους στερηθεί αργότερα λόγω κόπωσης ή μυϊκού προβλήματος. Κοινώς, ας προσέχει, για να έχει ο κόουτς των Πειραιωτών.

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα