Ολυμπιακός: Δεν το περίμεναν από αυτόν τον παίκτη

14:30 4/3/2024 - Πηγή: Sportime

Ολυμπιακός: Δεν το περίμεναν από αυτόν τον παίκτη αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός πήρε μία εύκολη νίκη επί του Βόλου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και βρέθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μετά τις απώλειες των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, μπαίνοντας με άλλον αέρα στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Εκεί, οι

ερυθρόλευκοι θα έχουν την ευκαιρία να μειώσουν και άλλο την διαφορά ή ακόμα και να βρεθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αφού οι τρεις πόντοι διαφορά από τον πρώτο ΠΑΟΚ καλύπτονται σε ένα… παιχνίδι.

Ολυμπιακός: Δεν το περίμεναν από αυτόν τον παίκτη

Στα σχεδόν… αρνητικά του παιχνιδιού με τον Βόλο η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος, μία κάρτα που τον βγάζει εκτός από το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Super League.

Στον Ολυμπιακό περίμεναν πως ο Ρέτσος, ξέροντας πως δεν πρέπει να πάρει κάρτα θα είχε περισσότερο αυτοέλεγχο, όμως τελικά ο βασικός δεξιός στόπερ του Ολυμπιακού θα λείπει από ένα κρίσιμο αγώνα των ερυθρόλευκων.

Να σημειωθεί πάντως πως ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ έδειξε πως στο μυαλό του, μετά και τη χρησιμοποίηση του Άμπι, έχει έξι στόπερ. Δηλαδή υπολογίζει και τους έξι στόπερ του Ολυμπιακού σχεδόν το ίδιο. Άρα δεν… αγχώνεται για την κάρτα του Ρέτσου.

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Άμπι άρεσε πολύ στον Μεντιλίμπαρ

Ο Μεντιλίμπαρ σημείωσε τη διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός από τις άλλες ομάδες

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός,olybiakos