Survivor spoiler αποχώρηση 4/3: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ για υποψήφιος!

13:18 4/3/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor spoiler αποχώρηση 4/3: Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Μέχρι ένα σημείο όμως. Σε κάποια ζητήματα είναι δεδομένο το τι έχουμε να περιμένουμε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Όπως το ποιος θα είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δεν υπάρχει Survivor spoiler επιβεβαιωμένο για όσα θα γίνουν στο συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο της Δευτέρας. Και σε κανένα δηλαδή. Αν υπάρξει, εδώ είμαστε και θα κάνουμε να ανάρτηση…

Όπως πάντα όμως, οι ενδείξεις πολλές φορές είναι ισχυρές. Ειδικά αυτή τη στιγμή με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή στα χέρια μας.

Παρά το γεγονός πως δεν έχουμε κάτι οριστικό και επιβεβαιωμένο, πιθανώς αυτό θα γίνει μέσα στην ημέρα, πλέον έχουμε μια εικόνα για την 2η ασυλία, για παράδειγμα. Όσον αφορά το ποια ομάδα την κερδίζει. Αυτό μας δίνει μια ευκολία ως προς την εκτίμηση για το ποιος μπορεί να είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο Survivor 2024 είναι σημαντική μέρα το δεύτερο συμβούλιο του νησιού. Διότι, το φύλο του υποψηφίου θα βγει πιθανώς απόψε. Η χαμένη ομάδα έχει αυτό το πλεονέκτημα, αν μπορούμε να το πούμε έτσι.

Survivor spoiler αποχώρηση 4/3: Ποιος θα βγει στον τάκο;

Ένατη εβδομάδα, λοιπόν στο Survivor 2024 και η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Μαριλίνα. Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι πως στον τάκο θα βρεθεί παίκτης από τους Διάσημους. Διότι, οι Μαχητές κερδίζουν την 2η ασυλία.

Τι θα κάνουν οι κόκκινοι στην ψηφοφορία; Θα πάνε σε άνδρα ή σε γυναίκα; Η ευκαιρία είναι τεράστια να αδειάσουν από παίκτη που δεν κερδίζει με τίποτε. Η Ευγενία είναι τεράστιο φαβορί για υποψήφια προς αποχώρηση. Ας μην ξεχνάμε πως έχει 0/11 από την ημέρα που ήρθε.

Η νέα παίκτρια δεν έχει κάνει τίποτε μέχρι στιγμής. Δεν το έχει με στον στόχο, δεν μπορεί να το βρει και την έχει πάρει από κάτω. Ξέρει και η ίδια και μάλιστα πολύ καλά πως θα ψηφιστεί. Το μόνο που μπορεί να τη σώσει, είναι να μην θέλουν οι Διάσημοι να χάσουν γυναίκα. Διότι, η Ασημίνα έχει ακόμα πρόβλημα, η Δαλάκα επίσης και έχουν απομείνει η Αναστασία και η Μαρία Αντωνά.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο Νίκος θα βγει στον τάκο.



Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα