Άρης: Ο Φετφατζίδης είναι για την Καλαμάτα; Ο Μάντζιος είχε πολλούς με το βιογραφικό του Βερστράτε;

13:20 4/3/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Φετφατζίδης ήταν μαγικός με την ΑΕΚ. Ο Βερστράτε επίσης εξαιρετικός. Ο Άρης παρά το ροτέισον δεν έχασε και ο Μάντζιος εκτέθηκε για τις εμμονές του!

Ο Άρης νίκησε τον ΠΑΟΚ,

νίκησε και τον Παναθηναϊκό. Έκοψε βαθμούς και από την ΑΕΚ την οποία και να άξιζε ακόμα και να κερδίσει. Και ίσως, δεδομένων των συνθηκών, η ισοπαλία με την Ένωση να είναι μεγαλύτερο αποτέλεσμα από τις δύο νίκες! Εξαιτίας των αρκετών αλλαγών που έκανε ο Άκης Μάντζιος ενόψει του επαναληπτικού της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας!

Πέντε τα νέα πρόσωπα στην 11άδα. Μεταξύ αυτών ο Φετφατζίδης και ο Βερστράτε. Ο πρώτος ήταν από τους κορυφαίους του Άρη μαζί με τον Μορόν που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο λόγω του τραυματισμού του Ανσαριφάρντ και ο Βέλγος εξαιρετικός στη μεσαία γραμμή. Κόντρα στην ΑΕΚ! Την περσινή νταμπλούχο, μια από τις καλύτερες, και σύμφωνα με δήλωση Μάντζιου, την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ούτε απέναντι στην Κηφισιά, ούτε κόντρα στον Βόλο!

Δύο ποδοσφαιριστές που δεν είναι οι μόνοι, που ο Άκης Μάντζιος για δικούς του, στο όριο του ανεξήγητου, λόγους δεν φαίνεται να τους υπολογίζει! Για δικούς του λόγους οι οποίοι ωστόσο δεν προκύπτουν από την εικόνα των δύο παικτών.

Ο Φετφατζίδης σκοράρει για το 1-1 και για τα 68 λεπτά που ήταν στο χορτάρι του «Βικελίδης» ήταν από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, των «κιτρινόμαυρων»!

Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη χρονικά συμμετοχή, που έχει καταγράψει ο «Φέτφα» από την στιγμή που έπεστρεψε στον Άρη! Όταν με τον Βόλο και το σκορ στο 2-0, ο Μάντζιος τον έβαλε στο 89′ και την προηγούμενη αγωνιστική, επίσης σε τελειωμένο παιχνίδι (2-0 ο Παναθηναϊκός) τον έβαλε στο 84′! Περισσότερο για καψόνι μοιάζει!

Αναφορικά με τον Βερστράτε, ο Μάντζιος δεν βλέπει ούτε τον Βέλγο. Προτιμάει να χρησιμοποιεί ως εξάρι τον Βέλεθ που είναι στόπερ και όχι έναν ποδοσφαιριστή με θητεία στην Μπουντεσλίγκα, σε κορυφαίες ομάδες του Βελγίου με τετραπλάσια και πενταπλάσια μπάτζετ από εκείνο του Άρη και συμμετοχές σε ομίλους Champions και Εuropa League! Στο πλαίσιο του εκτεταμένου ροτέισον, ο Βερστράτε βγήκε από την… ναφθαλίνη, ξεκίνησε βασικός κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν εξαιρετικός ανασταλτικά, από τα δικά του πόδια ξεκινάει το δεύτερο γκολ του Άρη και έβγαλε και ολόκληρο το 90λεπτο!

Τελικά ο Φετφατζίδης κάνει για τον Άρη ή είναι για την… Καλαμάτα;  Ο Μάντζιος είχε πολλούς ποδοσφαιριστές στη θητεία του ως προπονητής, με βιογραφικά σαν του Βερστράτε; Μήπως και οι δύο είναι μια χαρά και κάτι παραπάνω για τον Άρη και τελικά άλλοι είναι υπερκτιμημένοι;

Ο Άρης έχει ένα ρόστερ 29 ποδοσφαιριστών που με σωστή διαχείριση, όλοι έχουν κάτι να δώσουν. Από τον Μάντζιο εξαρτάται το τι θα πάρει από τον καθένα!

Να μην πιάσουμε την περίπτωση Χριστοδουλόπουλου, τις συζητήσεις με τον Έλληνα μέσο και την τελείως διαφορετική συμπεριφορά προς το πρόσωπο του, που φτάνει στο όριο της ασέβειας! Και ο Δεληζήσης που επέστρεψε για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του, αξίζει να πάρει το χειροκρότημα από τον κόσμο. Την οποία ακόμα δεν έχει πάρει, παρά τις ευκαιρίες που έχουν προκύψει μέσα στη σεζόν. Ένας ακόμα Έλληνας. Που ο Άρης δεν έχει πολλούς. Για τον Μάντζιο όμως ο Παναγίδης να παίζει και όλοι οι άλλοι…

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα