Μαξίμοβιτς: Οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και η επιβεβαίωση Sportime

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς δεν ήταν μόνο στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, υπήρχε ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός σε ένα σκληρό πόκερ για τον Σέρβο χαφ, επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ του Sportime.  Ο παίκτης είχε μπει στο μεταγραφικό πλάνο του Ελληνικού

Big5 εδώ και καιρό. Από το καλοκαίρι όταν και προσπάθησε να τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ.

Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ο πρώτος στόχος. Μέχρι και πριν λίγο καιρό. Οι προσπάθειες εντατικές, η Χετάφε όμως ήταν ανένδοτη. Δεν έδινε τον ποδοσφαιριστή τη φετινή σεζόν αν και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Μπορεί δηλαδή να υπογράψει μέσα στον Ιανουάριο σε άλλο κλαμπ και να αποκτηθεί τον Ιούνιο χωρίς το ισπανικό κλαμπ να πάρει ευρώ.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν μια ομάδα δεν κατορθώνει να κλείσει ένα deal νωρίς θα εμφανιστούν και άλλοι μνηστήρες. Τον Μαξίμοβιτς θέλουν/ήθελαν και άλλες ομάδες εκτός Ισπανίας. Δε θα τον ήθελαν από την Ελλάδα; Η στήλη Agent Greek του Sportime από τις 4 Δεκεμβρίου είχε απλώσει το… τυράκι. Για τον ΠΑΟΚ παρέμενε ο πρώτος στόχος, αλλά τουλάχιστον άλλες δύο Ελληνικές ομάδες είχαν μπει στο κόλπο. 

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός δηλαδή. Ο Παναθηναϊκός έψαχνε και προ Τερίμ και επί Γιοβάνοβιτς ενίσχυση στο κέντρο. Ο διεθνής Σέρβος με την εντυπωσιακή σεζόν (22 ματς/1 γκολ) σε μια από τις καλύτερες Λίγκες στον κόσμο (Ισπανία) φυσικά και θα ήταν στόχος. Ο Ολυμπιακός οτιδήποτε κινείται πέριξ της Σερβίας (διεθνής ο λεγάμενος και θα πάει και στο Euro) φυσικά και έχει πληροφόρηση. Είναι ισχυρά τα links του Ολυμπιακού

Μαξίμοβιτς: Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός

Το θέμα Μαξίμοβιτς θα είναι hot όλο τον Ιανουάριο έως και την τελική του έκβαση. Ο Παναθηναϊκός έχει μπει δυνατά. Η φημολογία για πρόταση του Ολυμπιακού δεν επιβεβαιώνεται 100%, υπάρχει όμως ενδιαφέρον έντονο.

Από την άλλη, η Χετάφε δεν αφήνει έτσι την υπόθεση, αυτό έλειπε. Έχει κάνει τις κινήσεις της για νέο συμβόλαιο. Ο Μαξίμοβιτς είναι το ζήτημα τι λέει για όλα αυτά. Η μπάλα πλέον είναι στα δικά του πόδια.

Εκτός των άλλων, αν ο Παναθηναϊκός π.χ. συμφωνήσει μαζί του αυτό θα είναι μέτρο/μέσο πίεσης για την Χετάφε μήπως τον αφήσει από τώρα. Είναι στη μέση της βαθμολογίας, δύσκολα θα βρει δρόμο για το ευρωπαϊκό όνειρο την επόμενη σεζόν. Οι ισπανοί, ωστόσο, ακόμα δεν έχουν δείξει προθέσεις. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δε δείχνουν πως θέλουν να τον αφήσουν να φύγει τον Γενάρη.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα