Η κατάταξη MotoGP 2024 μετά το GP του Κατάρ

Kατάταξη MotoGP 2024: Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP ξεκίνησε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Κατάρ και ο αγώνας για τη νίκη ήταν σκληρός. Στο τέλος των δύο διοργανώσεων του Σαββατοκύριακου, ο Francesco Bagnaia πήρε τον έλεγχο της κατάταξης των Οδηγών με 31 βαθμούς χάρη στη νίκη του στον κύριο αγώνα.

Δεύτερος στον τερματισμό των δύο αγώνων στο Κατάρ, ο Brad Binder είναι μόλις δύο μήκη πίσω από τον Ιταλό. Ο νικητής του Sprint, Jorge Martín, προτίμησε να παίξει με ασφάλεια την Κυριακή,

κάτι που του χάρισε ακόμα ένα βάθρο. Ο παγκόσμιος αντιπρωταθλητής του 2023 έχει συνολικά 28 μονάδες.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

Kατάταξη MotoGP 2024: Ο Marc Marquez είναι και πάλι στο προσκήνιο. Συγγραφέας ενός μάλλον θετικού πρώτου Σαββατοκύριακου με την Ducati, ο Ισπανός θα φτάσει στην Πορτογαλία με την 4η θέση στην κατάταξη.

Ο νεαρός Πέδρο Ακόστα κατέχει την 9η θέση. Εάν συνεχίσει το πολλά υποσχόμενο ξεκίνημά του, οι επόμενες συναντήσεις πιθανότατα θα τον δουν να παίρνει θέσεις καθώς προχωρά η σεζόν.

Η πρώτη ιαπωνική μοτοσυκλέτα σε αυτή την κατάταξη είναι αυτή του Fabio Quartararo . Ο αναβάτης της Yamaha βρίσκεται στην 11η θέση, με συνολικά 5 βαθμούς. Επιβράβευση για την 11η θέση του στον κύριο αγώνα. Έχοντας συγκεντρώσει μερικούς βαθμούς στο Losail, ο Johann Zarco – πρώτος οδηγός της Honda – κατατάσσεται στη 12η θέση.

Kατάταξη MotoGP 2024:  Η κατάταξη οδηγών μετά το GP του Κατάρ

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Χίλιος Αναστάσιος μέσα στις 10 πιο σημαντικές προσωπικότητες της Ελληνικής ΝαυτιλίαςΠαπαλεξανδράκης Piaggio Vespa Aprilia Gillera στο Motor FestivalH Nissan Χαλκιάς στο 22o Motor FestivalΔήμος Παιανίας: Το 22ο Motor Festival υπό την αιγίδα του δήμου Παιανίας

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MotoGP 2024, Κατάρ,MotoGP 2024, katar