Survivor 12/3: Ριγμένοι οι Μαχητές – Η Σταυρούλα θέλει παίκτη από τους Διάσημους

Survivor 12/3: Οι νέες ομάδες του Survivor έφεραν αντιδράσεις. Όχι καλές ασφαλώς, προβληματικές. Οι Μαχητές νιώθουν ριγμένοι. Η κόκκινη ομάδα μοιάζει πολύ πιο ισχυρή κι αυτό βγάζει μάτι στις ασυλίες. Η Σταυρούλα ζήτησε να διορθωθεί το πρόβλημα με το να έρθει παίκτης από τους Διάσημους.

Σπάνια κάνει πίσω η παραγωγή του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Δεν αναγνωρίζει λάθη. Διότι, πλάνο πάντα υπάρχει πίσω από κάποιο σκεπτικό αλλαγής. Θυμάστε στο παρελθόν βέβαια να το έχει πράξει

μία φορά. Νέοι παίκτες είχαν μπει στην κόκκινη ομάδα και την επόμενη μέρα, διάλεξαν έναν παίκτη. Τότε ήταν ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Η Σταυρούλα πέταξε μια τέτοια ατάκα για να ισιώσουν οι δύο ομάδες και να είναι πιο δίκαιο το πράγμα στο Survivor 2024. Η κατάσταση είναι δύσκολη για την ομάδα των Μαχητών. Δύο χαμένες ασυλίες. Η δεύτερη ήταν πολύ πικρή. Διότι, οι Διάσημοι έπαιξαν χωρίς την Κατερίνα Δαλάκα και πάλι έχασαν. Παρότι, οι μπλε ήταν μπροστά στο σκορ με 9-8.

Οι αδυναμίες ήταν πολλές. Ευγενία και Μαριλίνα ήταν σε κακή αγωνιστική κατάσταση ξανά. Γενικώς το πράγμα δεν έβγαινε για τους Μαχητές. Δεν έχει άδικο η Σταυρούλα και τη σιγοντάρει και ο Τζέιμς. Μια μεταγραφή από τους μπλε στους κόκκινους θα έφερνε το αγωνιστικό σκέλος σε μια ισορροπία.

Survivor 12/3: Είναι πιθανό αυτό το σενάριο;

Δεν πρέπει να αποκλείσουμε τίποτε και κανένα σενάριο. Το πιο πιθανό όμως είναι οι μπλε να δυναμώσουν το επόμενο διάστημα. Είτε αποχωρήσει η Ευγενία, είτε η Μαριλίνα. Ακόμα και η Χρύσα να φύγει, για παράδειγμα. Κάπως καλύτερα θα είναι.

Ωστόσο, θα επιστρέψει η Ασημίνα. Ο Φάνης δεν είναι ακόμα στο 100%. Άρα;

Μια προσθήκη άνδρα πιθανώς, στο μέλλον, ίσως να είναι αναπόφευκτη. Να επιστρέψει ο Γκιουλέκας στους μπλε, για παράδειγμα. Το κρατάμε…

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 123, Ριγμένοι, Μαχητές –, Σταυρούλα, Διάσημους,Survivor 123, rigmenoi, machites –, stavroula, diasimous