Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Κούλα δίνει στη Μαργαρίτα στοιχεία για τη γυναίκα του φούρναρη

13:18 2/4/2024 - Πηγή: Sportime

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς συνεχίζει να σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση παρότι βρίσκεται αισίως στην τρίτη χρονιά προβολής της με τα επόμενα επεισόδια να συναρπάζουν.

Συγκεκριμένα, στη σειρά του Mega που σαρώνει την τηλεθέαση θα δούμε πάρα πολλά, εκεί όπου Κούλα δίνει στη Μαργαρίτα στοιχεία για τη γυναίκα του φούρναρη!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Κούλα δίνει στη Μαργαρίτα στοιχεία για τη γυναίκα του φούρναρη

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Μάνη, Κούλα και Μαργαρίτα

θα είναι αυτές που θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων που έρχονται, με την πρώτη να προχωράει σε μια άκρως κομβική αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα επισκέπτεται την Κούλα στη φυλακή κι εκείνη της μιλά για τη γυναίκα του φούρναρη και όσα υποψιάζεται.

Στον δρόμο της επιστροφής, η Μαργαρίτα βλέπει τη φουρνάρισσα σε ύποπτο ραντεβού με έναν εργάτη του πορτοκαλεώνα και ενώνει τα κομμάτια του παζλ.

Η Κούλα βρίσκει ακόμα ένα ψέμα και ζητάει κι άλλα χρήματα από την Ασπασία. Η Μαργαρίτα καταθέτει στο δικαστήριο και λέει τα καλύτερα για τη Χάιδω, αλλά στη συνέχεια τη στριμώχνει ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Μαργαρίτα, νιώθει απογοητευμένη από τη συμπεριφορά της Θεοδώρας και μετακομίζει στο σπίτι της Αθηνάς για λίγες ημέρες.

Τέλος, η Αριάδνη προσπαθεί να κρύψει από τον Στάθη τις επαφές που έχει με την Αφροδίτη, καθώς κι ότι ανέλαβε χρέη μαγείρισσας στην κουζίνα. Για κακή της τύχη, όμως, ο Στάθης το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τρίτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η ώρα της απόφασης πλησιάζει-Τι θα γίνει με Δημοσθένη και Ασπασία;

Η Γη της Ελιάς: Η ψυχολόγος διώχνει με οργή τον Πότη

Η Γη της Ελιάς: Η κατάθεση της Μαργαρίτας φέρνει αντίθετα αποτελέσματα

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη ερωτοχτυπημένη με τον Παρασκευά!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα