ΕΦΟΑ: Πρώτη μέρα διεξαγωγής του ITF CBI course (pics)

12:22 2/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Πρώτη μέρα για το ITF CBI course (Level I) που διοργανώνει η ΕΦΟΑ σε συνεργασία με την ITF και την Ολυμπιακή Αλληλεγγύη με ένα πολύ δυνατό επιτελείο εκπαιδευτών. Επικεφαλής του επιτελείου ο υπεύθυνος ανάπτυξης της ITF για την Ευρώπη Vitor Cabral, που θεωρεί τη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας με την ITF Academy σημαντικότατο βήμα, καθώς με την πιστοποίηση

των Ελλήνων προπονητών από την ITF ενεργοποιούνται πολλά προγράμματα ανάπτυξης για τη χώρα μας.

Η παρουσία του υπευθύνου της ITF για 50 χώρες-ομοσπονδίες στην Ευρώπη για 14 μέρες στο Course με ενεργή συμμετοχή δηλώνει το μέγεθος και τη σημασία του εγχειρήματος.
24 Έλληνες προπονητές που επιλέχθηκαν από την ITF με βάση τις επιδόσεις τους στα ITF Play Tennis που προηγήθηκαν και μια προπονήτρια από την Μολδαβία αποτελούν την πρώτη ομάδα προπονητών που θα παρακολουθήσουν το Course ενώ λόγω της μεγάλης ζήτησης γίνονται συζητήσεις για την διοργάνωση ενός ακόμα στο 2024.

Σημαντική ακόμα η παρουσία του εκπαιδευτή Garry Purcell από την Ιρλανδία καθώς είναι ο υπεύθυνος ανάπτυξης της ITF για τις χώρες του Ειρηνικού Ωκεανού. Πρώτη φορά σε ένα Level I έχουν παρουσία 2 Development Officers. Η έμπειρη εκπαιδεύτρια και προπονήτρια των junior αποστολών στα Grand Slams για την ITF Vanja Stuhli που πραγματοποίησε τα 3 Play Tennis πλαισιώνει την ομάδα των εκπαιδευτών.

Η εισήγηση του Vitor Cabral σχετικά με τις προοπτικές και τα προγράμματα ανάπτυξης της ITF για την Ομοσπονδία αλλά και για τους πιστοποιημένους προπονητές ανέδειξαν την αναγκαιότητα της εφαρμογής των προγραμμάτων της ITF καθώς παρέχουν τεχνογνωσία και οργάνωση σε ένα άθλημα που η κινητικότητα και η εξωστρέφεια είναι δεδομένη.

The post ΕΦΟΑ: Πρώτη μέρα διεξαγωγής του ITF CBI course (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΦΟΑ, Πρώτη, ITF CBI,efoa, proti, ITF CBI