Κηφισιά – Άρης: Ξέφυγε ο Πρίτσας – Την «πλήρωσε» ο Κασναφέρης! Αυτά έγραψε ο Γκάμαρης!

Επίθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς δέχθηκε ο διαιτητής του Κηφισιά – Άρης. Aντρέας Γκάμαρης. Η προσπάθεια του Γιώργου Κασναφέρη να σβήσει τη «φωτιά» και το φύλλο αγώνα που είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον ιδιοκτήτη των γηπεδούχων, Χρήστο Πρίτσα!

Αθλητικά Νομοσχέδια για την βία, κλειστά γήπεδα, επιθέσεις κατά αξιωματούχων διαιτησίας, αλλά κάποιοι φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν για να μπει ένα τέλος. Το αντίθετο.  Η ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα της Stoiximan Super League,

Κηφισιά έχασε (και) από έναν κάκιστο Άρη που έπαιζε με πολλές αλλαγές, έδιωξε και τον δεύτερο προπονητή μέσα στη σεζόν, δίνοντας τη σκυτάλη στον Κώστα Μπράτσο, προς επιβεβαίωση του Sportime, αλλά μετά το τέλος του αγώνα του ιδιοκτήτη της, του έφταιγε ο διαιτητής Γκάμαρης!

Οπως αποκαλύπτει το σημερινό e-Sportime και η στήλη «Κοράκι» εξαπέλυσε προς το μέρος του ρέφερι μια φοβερή επίθεση που την… πλήρωσαν ακόμα και οι συνεργάτες του. Ο Χρήστος Πρίτσας μετά το τέλος του αγώνα επιτέθηκε φραστικά στον Αθηναίο ρέφερι ο οποίος είχε μια πολύ καλή διαιτησία στην αναμέτρηση, με χυδαίους χαρακτηρισμούς ενώ χρειάστηκε να μπει στη μέση η Αστυνομία και ο πρώην διεθνής διαιτητής και γενικός αρχηγός της Κηφισιάς, Γιώργος Κασναφέρης για να τον ηρεμήσουν!

Ο τελευταίος μάλιστα στην προσπάθεια του να συγκρατήσει τον Πρίτσα, δέχθηκε ένα σπρώξιμο και έπεσε κάτω! Το περιστατικό καταγράφηκε λεπτομερώς στο φύλλο αγώνα από τον ρέφερι της αναμέτρησης Κηφισιά  Άρης, σύμφωνα με το οποίο ο μεγαλομέτοχος της ομάδας των Βορείων Προαστίων αποκάλεσε τον Αθηναίο ρέφερι «Απατεώνα και π@τάνα»!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα