Επιστροφή με απουσίες για τον Λουτσέσκου – Σε ποια ματς θα μείνουν εκτός οι τιμωρημένοι του ΠΑΟΚ και ποιοι είναι στο όριο

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει την ευκαιρία να δουλέψει ακόμα περισσότερο με τους παίκτες του.

Ο Δικέφαλος πέρασε με επιτυχία και το δεύτερο γκρουπ αγώνων, παραμένοντας μέσα σε όλους του τους στόχους σε Stoiximan Super League και Europa

Conference League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει μέσα από τις προπονήσεις να ενσωματώσει ακόμα περισσότερο τους νέους ποδοσφαιριστές και να αποκτήσουν «χημεία» μεταξύ τους, προκειμένου να δώσουν πολύτιμες λύσεις ενόψει της συνέχειας.

Σε ποια ματς θα μείνουν εκτός οι τιμωρημένοι του ΠΑΟΚ

Οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να κάνουν ειδική διαχείριση με το «καλημέρα», αφού αρκετοί παίκτες έχουν συμπληρώσει κάρτες, ενώ άλλοι βρίσκονται στο όριο.

Η επιστροφή γίνεται με το ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό, εκεί όπου αποφασίστηκε να εκτίσουν την ποινή τους ο Τόμας Κεντζιόρα και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία (4/12, 18:00), εκεί όπου θα απουσιάζει ο Τόμας Μουργκ όπως αποφασίστηκε σήμερα (16/11).

Ιδιαίτερη θα πρέπει να είναι η προσοχή τριών παικτών, οι οποίοι αποτελούν επίσης σημαντικά «γρανάζια» της «ασπρόμαυρης» μηχανής.

Κωνσταντέλιας, Κοτάρσκι και Μπράντον Τόμας έχουν αντικρίσει δύο φορές την κίτρινη κάρτα και σε περίπτωση που αυτό γίνει ακόμα μία φορά, τότε θα πρέπει με τη σειρά τους να λείψουν σε ένα παιχνίδι.

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα