Ο Παναθηναϊκός, αν και υπάρχουν προτάσεις, δε θα πουλήσει παίκτη τον Ιανουάριο

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει το καλύτερο δυνατό μομέντουμ. Σε καλύτερο από Ολυμπιακό, ΑΕΚ. Σα να πατάει φέτος πιο γερά στα πόδια του. Φυσικά και πέρυσι ήταν στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στην πρώτη θέση. Αλλά το έχασε το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Φέτος

όμως με το ρόστερ να έχει περισσότερες λύσεις για τον Γιοβάνοβιτς, δείχνει να είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή σε θέση οδηγού.

Και με το βλέμμα φυσικά να μην είναι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, που ο Παναθηναϊκός οφείλει να συνεχίσει.

Όπως σε κάθε διακοπή για τις εθνικές ομάδες, έτσι και τώρα μπαίνουν σε γραμμή συζήτησης, οι μεταγραφικές αναζητήσεις. Αλλά και το πιθανό ενδιαφέρον για παίκτες που είναι ήδη στο ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστό πως διαθέτει στο ρόστερ του, έναν ποδοσφαιριστή που είναι talk of the town. Τα όσα κάνει ο Φώτης Ιωαννίδης είναι εντυπωσιακά. Φυσικά και έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον σοβαρών ομάδων από το εξωτερικό. Και από σοβαρά πρωταθλήματα. Ο Ιωαννίδης, η λογική λέει, πως θα παίξει σε μεγάλο πρωτάθλημα. Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1. Για Premier League δύσκολο αλλά ποτέ δεν μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά πως από εκεί δε θα έρθει πρόταση.

Παναθηναϊκός: Δεν πουλάει τον Γενάρη

Ο Παναθηναϊκός όμως δεν έχει μόνο τον Ιωαννίδη. Είναι και άλλοι στο ρόστερ, που έχουν προκαλέσει σοβαρό και θερμό ενδιαφέρον. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει γίνει δέκτης ενδιαφέροντος για άλλον ποδοσφαιριστή του, ενδιαφέρον στα όρια της πρότασης από ομάδα που αγωνίζεται σε top5 πρωτάθλημα.

Η απάντηση ήταν ίδια όπως και στην περίπτωση του Ιωαννίδη. Παίκτης από το ρόστερ βασικός δε θα φύγει τον Ιανουάριο. Το καλοκαίρι είναι μια άλλη ιστορία.

Το συγκεκριμένο ζήτημα αφορά άλλον παίκτη, όχι τον Ιωαννίδη. Αλλά παίκτη που έχει κάνει αίσθηση και αυτός φέτος με τις εμφανίσεις του. Και αν συνεχίσει έτσι, τότε το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό, για να τον κρατήσει.

Αυτό, πάντως, που θα πρέπει να κρατηθεί ως η σημαντικότερη σημείωση, είναι πως ο Παναθηναϊκός παίκτη βασικό τον Ιανουάριο δε δίνει. Με όσα χρήματα κι αν έρθουν. Στόχος είναι η κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα και η καλύτερη δυνατή πορεία στην Ευρώπη.

Το καλοκαίρι θα είναι μια άλλη συζήτηση.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα