Στήριξη Χουρκάτς σε Τσιτσιπά

Ο Χούμπερτ Χουρκάτς, ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματισμένο Στέφανου Τσιτσιπά, αγωνίστηκε απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς και παρά το γεγονός ότι δεν είχε καμία ελπίδα πρόκρισης κατάφερε να πάρει set από τον Νο1 του κόσμου για να ηττηθεί στο τέλος με 7-6(1), 4-6, 6-1. 

Το set αυτό εξασφάλισε ουσιαστικά και τυπικά την πρόκριση στα ημιτελικά στον Γιάνικ Σίνερ, ο οποίος αντιμετωπίζει στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας τον Χόλγκερ Ρούνε, με τον Πολωνό να τονίζει ότι η πρόκριση

του Ιταλού ήταν αποτέλεσμα και μόνο των εξαιρετικών εμφανίσεων του 22χρονου. 

“Παίζει εκπληκτικό τένις και προκρίθηκε χάρη στους δύο αγώνες που κέρδισε. Είναι υπέροχος τύπος και του εύχομαι καλή επιτυχία στο υπόλοιπο του τουρνουά. Επαναλαμβάνω είναι στα ημιτελικά λόγω του ίδιου.”, είπε ο Χουρκάτς. 

Ωστόσο, ο Πολωνός μίλησε και για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την αποχώρησή του από το τορνουά λόγω τραυματισμού στη μέση. “Απ’ όσο ξέρω οι γιατροί του είπαν ότι μπορεί να παίξει. Πίστεψε ότι μπορούσε να τα καταφέρει, αλλά δυστυχώς συνέβη κάτι στην αρχή του αγώνα με τον Ρούνε. Ήταν μια άτυχη κατάσταση και για τους δυο μας. Τόσο γι’ αυτόν που είχε κερδίσει το δικαίωμα να παίξει εδώ, αλλά και για μένα που ήθελα να παίξω έναν ακόμη αγώνα.”

The post Στήριξη Χουρκάτς σε Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα