«Έφαγαν» τον Ηλία Σπάθα στο MEGA

Η ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από τον Ηλία Σπάθα είναι must κάθε Κυριακή βράδυ. Δίνει αυτό το αλατοπίπερο που όλοι έχουμε ανάγκη στη διαιτησία. Έτσι για να χαλαρώσουμε και λίγο βρε αδερφέ. Τον «έφαγαν» από το MEGA αυτή την εβδομάδα.

Αρχικά, έτσι για να μην μας πάθετε και τίποτε, το «κόψιμο» της εκπομπής Σούπερ Μπάλα Live είναι προσωρινό. Δεν είναι μόνιμη η απουσία. Θα έχουμε Ηλία Σπάθα την επόμενη εβδομάδα. Απλώς το κανάλι

του Βαγγέλη Μαρινάκη αποφάσισε, μιας και το ντέρμπι ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ δεν ήταν Κυριακή να μην έχει ποδοσφαιρική εκπομπή αυτή την εβδομάδα.

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού ήταν: «Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 00:10 στη θέση της εκπομπής ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ θα μεταδοθεί έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με την Ρ. Τζίμα με τίτλο ‘’ΝΕΑ EΠΟΧΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ’’».

Με άλλα λόγια, ο Στέφανος Κασσελάκης… έφαγε τον Ηλία Σπάθα. Ας όψεται. Πάντως η εκπομπή δεν έχει μεταφερθεί για μία μέρα αργότερα. Ούτε στην εμβόλιμη υπάρχει κάποια ενημέρωση για το τι θα δούμε. Θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε τι θα έλεγε για το πέναλτι του Ποντένσε και τα όσα θα γίνουν στο ντέρμπι.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Σπάθα δεν είχαμε, αλλά είχαμε Βαρούχα

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα