Ο Κωνσταντέλιας που απαντά στο βασικό ερώτημα και το παράδοξο στοιχείο για τον ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα με 1-3 από τους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν αν μη τι άλλο, ο απόλυτος πρωταγωνιστής του.

Το wonderkid του δικεφάλου μεγαλώνει μέρα με την ημέρα, τόσο πνευματικά όσο και αγωνιστικά και στη χθεσινή (24/9) αναμέτρηση έδειξε να απαντά στο βασικό ερώτημα που τίθεται όλο και πιο συχνά για τον ίδιο.

Μπορεί ο Γιάννης Κωνσταντέλιας να φτιάξει και νούμερα εκτός από εντυπωσιακές κινήσεις μέσα στο χορτάρι;

Μπορεί να δώσει νίκες στον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου ακόμη και τις μέρες που ο τελευταίος προχωράει σε εκτεταμένο rotation;

Στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Ιωαννίνων, ο νεαρός πέτυχε την πρώτη του «ντοπιέτα», σκόραρε δις και αρχίζει να διαμορφώνει πριν βγει ο Σεπτέμβριος, πολλά υποσχόμενα στατιστικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο 20χρονος με τα δύο τέρματα στους Ζωσιμάδες, έφτασε τα 4 γκολ σε 12 εμφανίσεις για τη φετινή σεζόν, οδηγώντας τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του εκτός έδρας νίκη για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Μαζί με τα δύο γκολ απέναντι σε Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ και Χαρτς στην Τούμπα, ο Ντέλιας έχει ξεπεράσει τα νούμερα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, τότε που είχε σημειώσει 3 γκολ (είχε και 6 ασίστ) σε 37 εμφανίσεις.

Ο Κωνσταντέλιας και το παράδοξο στοιχείο για τον ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες

Ο νεαρός επιτελικός μέσος του δικεφάλου του βορρά, εκτός από τα πρώτα του δύο γκολ, έγραψε το όνομα του δίπλα σε μια παράδοξη ιστορία για τον ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες.

Κι αυτό γιατί, έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που σκόραρε σε εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από σχεδόν 6 χρόνια.

Τόσο χρειάστηκε για να ντυθεί σκόρερ κάποιος Έλληνας καθώς ο τελευταίος που το έκανε πράξη στο συγκεκριμένο γήπεδο, ήταν ένα άλλο παιδί από τα σπλάγχνα του δικεφάλου, ο Δημήτρης Πέλκας.

Ειδικότερα, ο νυν παίκτης της Μπασάκσεχιρ είχε ανοίξει το σκορ στη νίκη του ΠΑΟΚ πάλι με 1-3, στην έδρα του ΠΑΣ για την 20η αγωνιστική της σεζόν 2017/18.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα