Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή στο νοσοκομείο – Ο Σωτήρης βάζει φωτιά θερμοκήπιο των Στεφαναίων

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο 3ος κύκλος της δραματικής σειράς «Γη της Ελιάς» επιστρέφει με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο.

Οι συντελεστές αποχαιρετήσαν πριν λίγους μήνες τους τηλεθεατές και έδωσαν ραντεβού για το φθινόπωρο μιας και η αγαπημένη σειρά του MEGA .

Οι εξελίξεις θα είναι πολλές και το σοκ μεγάλο για την Αρετή..

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή στο νοσοκομείο – Ο Σωτήρης βάζει φωτιά θερμοκήπιο των Στεφαναίων

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Μάνη,

η Βασιλική σπεύδει στο νοσοκομείο για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται η μητέρα της. Εκεί μαθαίνει ότι έχει σπάσει το δεξί της χέρι και στο εξής θα χρειαστεί βοήθεια. Έτσι, η Βασιλική μετακομίζει στο σπίτι της για λίγο καιρό.

Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος δεν πιστεύει ότι η εισβολή στο σπίτι του ήταν τυχαίο γεγονός και μιλάει γι’ αυτό στον Λυκούργο. Αργότερα, μαθαίνει ότι ο αδελφός του ληστή βρίσκεται στην ίδια φυλακή με τον πρώην άντρα της Ισμήνης.

Ακόμη, Ασπασία και Δημοσθένης μαθαίνουν πως στο σώμα του Ορέστη χτυπά η καρδιά του Κίμωνα και τον αγκαλιάζουν με αγάπη. Η Μαργαρίτα δεν πιστεύει ότι ο άστεγος που συνελήφθη δολοφόνησε την κοπέλα και εκλιπαρεί τον Λυκούργο να τον στηρίξει.

Τέλος, η Αρετή, όσο έχει το χέρι της σε γύψο, εξακολουθεί να βασανίζει τη Βασιλική με παράλογες απαιτήσεις, γεγονός που εξοργίζει τον Στάθη, ο οποίος δεν διστάζει να της μιλήσει έξω από τα δόντια ενώ ο Σωτήρης βάζει φωτιά στο θερμοκήπιο των Στεφαναίων και η Χάιδω λυγίζει, γνωρίζοντας πλέον πως η οικογένειά της έχει έναν επικίνδυνο εχθρό.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς: Σοκ με την Αρετή-Πέφτει από τη σκάλα και την τρέχουν στο νοσοκομείο!

Η γη της ελιάς: Χαμός με Ισμήνη, Κωνσταντίνο, Δημοσθένη – Ζευγάρι Άννα – Πότης

Η γη της ελιάς: Τέλος Λυκούργος – Χάιδω – Γι’αυτό χωρίζουν

 

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα