Άρης: Με αυτούς ατζέντηδες συνεργάστηκε στις μεταγραφές

Μεταγραφές, μία αγαπημένη συζήτηση των οπαδών και μία απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να ενισχύονται οι ομάδες. Ο Άρης το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν έκανε και λίγες.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, άλλωστε, είναι από τους ιδιοκτήτες που το απολαμβάνουν αυτό. Του αρέσουν οι αλλαγές στο ρόστερ και η αναζήτηση παικτών.

Συνολικά ο Άρης ολοκλήρωσε 19 μεταγραφές.

Ήταν από τις ομάδες της Stoiximan Super League που πραγματοποίησαν τις περισσότερες.

Το Sportime.gr έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τους μάνατζερ που πρωταγωνίστησαν σε κάθε ομάδα της κατηγορίας ώστε να υλοποιηθούν τα deals της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο, θα γίνει και μία ξεχωριστή αναφορά στο Big 5. ΑΕΚ, Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα έχουν ένα ξεχωριστό κείμενο χωρίς ιδιαίτερες παραλλαγές από το αρχικό αφιέρωμα.

Άρης – Τα deals που έγιναν

Πρωταθλητισμό στις προσθήκες έκαναν οι «κίτρινοι» και αυτό σημαίνει πως ενεπλάκησαν και αρκετοί agents. Τον Ντομαγκόι Πάβισιτς εκπροσωπεί ο Βουκμίλ Βουκμίριτσα, ο οποίος προ διετίας είχε φέρει στην Ελλάδα τον Ζβόνιμιρ Σάρλια στον Παναθηναϊκό. Πελάτης του Παύλου Τοπίδη είναι ο Λευτέρης Χουτεσιώτης και του Κώστα Κιλικίδη ο Αντώνης Αηδόνης. Ο Ρενέ Ράμος, αδερφός του Σέρχιο της Σεβίλλης, έχει στο πελατολόγιό του τον Βαλεντίνο Φατόρε, αλλά και τον Χουάνκαρ του Παναθηναϊκού, ενώ σε αυτό της You First βρίσκει κανείς τους Ρουμπέν Πάρντο και Λορέν Μορόν. Πρόκειται για ένα γραφείο με ποδοσφαιριστές εκατομμυρίων. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Φαμπιάν Ρουίθ (Παρί Σεν Ζερμέν) και Λουίς Αλμπέρτο (Λάτσιο).

Γιάννης Μπιτζίδης και Παναγιώτης Πανουτσόπουλος συνεργάστηκαν για τις μεταγραφές των Ρόναλντ Ματαρίτα και Άλβαρο Ζαμόρα. Ο πρώτος είναι παίκτης της DV7 Management και ο δεύτερος του Ζόναταν Ντεάρτε. Η DV7 Management, που πήγε και τον Αλεξάντερ Κάλενς στην ΑΕΚ, είναι ένα γραφείο που έστησε ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής Νταβίντ Βίγια. Μάνατζερ, πάντως, δεν έχει γίνει ο ίδιος.

Η Smarter Players μεσολάβησε για τη μεταγραφή του Τζόναθαν Μενέντεθ και η Friends & Football, που μεταξύ άλλων έχει και τον Σάσα Λούκιτς της Φούλαμ, για εκείνη του Νέβεν Τζούρασεκ. Με τη SportPlus συνεργάζεται ο Βίργκερ Βερστράτε, γραφείο όπου έχει στο πελατολόγιό της και τον πρώην «ερυθρόλευκο» Μπιορν Ένγκελς, ενώ ο Κίκε Σαβέριο έχει μάνατζερ τον Ντάνιελ Ροντρίγκεθ.

Ο Φραν Βέλεθ λόγω παρελθόντος είχε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με το κλαμπ ούτως ή άλλως. Ωστόσο, τον εκπροσωπεί η Promoesport. Η τελευταία έχει παίκτες όπως ο Κάρλος Σολέρ (Παρί Σεν Ζερμέν), αλλά και αρκετούς γνωστούς σε εμάς. Αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα έφερε τον Φέντε Βίκο στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχει τους Μπράντον Τόμας και Ρουμπέν Πέρεθ σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Στους «ασπρόμαυρους» είχε και τον Νέλσον Ολιβέιρα.

H Olimpus Esport Events εκπροσωπεί τον Μαρτίν Μοντόγια και η Nordic Sky τον Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον. Μέσω του ίδιου γραφείου ήρθε στη Stoiximan Super League ο Όλα Σολμπάκεν, ενώ στο πελατολόγιό της ξεχωρίζει ο Μάρτιν Έντεγκααρντ (Άρσεναλ). Από «δικούς» μας έχει τον Νίκλας Ελίασον της ΑΕΚ.

Ο Άλαν Αζουγκάροφ είναι ο μάνατζερ του Σάπι Σουλεϊμάνοφ, ενώ οι Φράνκο Φεράρι και Γιώργος Δεληζήσης δεν χρειάστηκαν κάποιον. Τέλος, μπορεί μέχρι λίγους μήνες πριν η SportsGA να είχε στο πελατολόγιό της τον Ζαν Ζουλ, μπορεί πλέον ο Καμερουνέζος να έδωσε τα χέρια με τον Αλμπέρτο Μποτίνες, αλλά στη Θεσσαλονίκη πήγε μέσω του Γιώργου Ελευθερούδη.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης,aris