Παναθηναϊκός: Ζητάει αλλαγή στο ματς με Κηφισιά!

Να αντιστραφούν οι έδρες των αγώνων με την Κηφισιά, ζήτησε ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.

Στη Λαμία, κόντρα στην ομώνυμη και συνάμα ευχάριστη μέχρι στιγμής έκπληξη του πρωταθλήματος παίζει το προσεχές Σάββατο (4/11, 17.30) o Παναθηναϊκός, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

να εξετάζει το ενδεχόμενο να παρατάξει την ομάδα του με νέα πρόσωπα.

Το «τριφύλλι» στο πλαίσιο της επόμενης, 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, φιλοξενεί την Κηφισιά στο «Α. Νικολαϊδης», ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, oι πράσινοι έχουν στείλει αίτημα στην διοργανώτρια αρχή για να αντιστραφούν οι έδρες των αναμετρήσεων με τους «νεοφώτιστους». Να γίνει το παιχνίδι του πρώτου γύρου εκτός έδρας και το δεύτερο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Στο έγγραφο που εστάλη στην Λίγκα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει οτι δεν μπορεί να χρησιμοποίησει ούτε την κύρια, ούτε την εναλλακτική του έδρα (ΟΑΚΑ). Στη Λεωφόρο θα γίνουν έργα συντήρησης του χλοοτάπητα γι’ αυτό ζητάει και την αναστροφή της έδρας.

Να σημειωθεί οτι οι πράσινοι έχουν έρθει σε συμφωνία και με την Κηφισιά και το αίτημα όπως και σε ανάλογες περιπτώσεις, θα γίνει λογικά δεκτό και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 12/11 στο γήπεδο της Καισαριανής.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα