Άρης: Και να τον είχε ο Μάντζιος, στον πάγκο θα καθόταν!

Μεγάλη νίκη ο Άρης απέναντι στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Παρά τις ελλείψεις που είχε ο Μάντζιος. Ποιον παίκτη ακόμα και αν δεν ήταν τραυματίας θα τον άφηνε στον πάγκο!

Εξαιρετικό κοουτσάρισμα Μάντζιου στο 2-0 του Άρη κοντρα στον Παναθηναϊκό. Με τεράστιο Μορόν που αν ο Αλαφούζος θέλει 15 εκ. ευρώ για Ιωαννίδη, ο Καρυπίδης πρέπει να ζητήσει πολλά περισσότερα για τον Ισπανό επιθετικό!

Με πολλές ελλείψεις ο Άρης

όμως η δουλειά έγινε. Και έγινε και εύκολα!

Ο Μάντζιος δεν είχε στη διάθεση του, τους Φεράρι, Βέλεθ, Ματαρίτα, Ρουπ, Μανού Γκαρθία και Πάβισιτς. Ο τελευταίος είναι δεν είναι, το ίδιο κάνει. Δεν υπολογίζεται.

Ποιον από τους παραπάνω ακόμα και αν ο Μάντζιος τον είχε διαθέσιμο, θα τον άφηνε στον πάγκο; Με Φεράρι, Ματαρίτα εκτός, ο προπονητής του Άρη δεν είχε κανέναν αριστερό μπακ στην αποστολή. Ακόμα όμως και αν ο Ματαρίτα ήταν έτοιμος, πάλι στον πάγκο θα έμενε!

Ο Κοσταρικανός μπακ δεν έχει «κολλήσει» με τον Έλληνα κόουτς. Ούτε – για να γράφουμε τις αλήθειες – με τον Τερζή ήταν πρώτη επιλογή.
Εκτός από την διαφορά φιλοσοφίας στο θέμα της τακτικής, ο Ματαρίτα έχει και κάποια παραπανίσια κιλά που δεν μπαίνει στην διαδικασία να τα χάσει!

Αν και αποκτήθηκε για βασικός, ο Φεράρι φαίνεται πως δικαιωματικά λογίζεται ως ο 11αδάτος αριστερός ακραίος αμυντικός του Άρη. Και δύσκολα θα αλλάξει αυτό, με οτι αυτό συνεπάγεται!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα