Ρεάλ: Ο Αντσελότι περιμένει την επιστροφή του αντι-Κουρτουά και πιέζει για την παραμονή του

10:32 27/11/2023 - Πηγή: Contra

Μόνο λίγα δεν είναι τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει η Ρεάλ Μαδρίτης τους πρώτους μήνες της σεζόν χάνοντας πολλούς από τους παίκτες που αγωνίζονται στο χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά και τους... τερματοφύλακες της.

Οι Μαδριλένοι στερούνται από την έναρξη της χρονιάς τις υπηρεσίες του Τιμπό Κουρτουά εξαιτίας ρήξης χιαστού που υπέστη ενώ εδώ και κάποιες εβδομάδες εκτός δράσης παραμένει και ο Κέπα Αριζαμπαλάγκα κάτι που σημαίνει πως ο μόνος διαθέσιμος γκολκίπερ από την πρώτη ομάδα είναι

ο Αντρίι Λούνιν.

Ο Ουκρανός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις κάτω από τα γκολπόστ των Μαδριλένων αλλά αυτό δεν αλλάζει τις προτεραιότητες του Κάρλο Αντσελότι ο οποίος περιμένει πως και πως την επιστροφή του Κέπα προκειμένου να του δώσει και πάλι θέση βασικού.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Relevo, ο Κέπα προσπαθεί να πείσει από τώρα τους ανθρώπους της Ρεάλ προκειμένου να προχωρήσουν στην άμεση αγορά του Ισπανού γκολκίπερ από την Τσέλσι.

Θυμίζουμε πως το deal μεταξύ των δύο πλευρών προβλέπει τον μονοετή δανεισμό του παίκτη χωρίς οψιόν αγοράς κάτι που σημαίνει πως η Τσέλσι μπορεί να θέσει τον πήχη όσο πιο ψηλά θέλει, με πρόσφατα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται οι απαιτήσεις της να φτάσουν και τα 30.000.000 ευρώ.

Πάντως, ο Καρλέτο μπορεί να ζήτησε την παραμονή του Κέπα αλλά θα πρέπει να γίνουν και διαπραγματεύσεις για τη δική του καθώς το συμβόλαιο του εκπνέει στο τέλος της σεζόν, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ βέβαια να ετοιμάζει την πρόταση ανανέωσης του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Φάτι άφησε για λίγο τα γήπεδα και έπιασε τα θρανία για χάρη της Μπράιτον

Ο αρχιτέκτονας Έμερι έχει απογειώσει την Άστον Βίλα και οι "Μεγάλοι" της Premier League ανησυχούν

Θυμήθηκε τα παλιά ο Σέρχιο Ράμος: Το "δολοφονικό" μαρκάρισμα που τον έστειλε στα αποδυτήρια

Keywords
Τυχαία Θέματα