Άρης: Η διαιτησία δεν έκρινε το αποτέλεσμα, παραλίγο να το διαμορφώσει ο Χοβάν – «Άκυρες» οι δηλώσεις του Γκαρσία!

Ο Άρης για αλλαγή, «κοιμήθηκε» μέχρι το 80′, ξύπνησε στο τελευταίο 20λεπτο (με τις καθυστερήσεις), έπεσε πάνω σε έναν ανίκητο Χοβάν, αλλά λυτρώθηκε με τον Φαμπιάνο. Εκνευρισμένος ο Πάμπλο Γκαρσία και άστοχες δηλώσεις από τον Ουρουγουανό!

Διαφορετικός ο Άρης μετά την διακοπή. Τελείως όμως. Εκει που ήθελε «οξυγόνο» μετά το 60′ στα προηγούμενα ματς, κόντρα στον Πανσερραϊκό «κοιμόταν» μέχρι το 79′ και ξύπνησε στο 80′.

Όσα δεν έκανε στα προηγούμενα 110 αγωνιστικά λεπτά, αν συνυπολογίσουμε και το τελευταίο ημίωρο με την Κηφισιά, τα έκανε στα τελευταία 20′ μαζί με τις καθυστερήσεις, απέναντι στον Πανσερραϊκό και είχε και… ρέστα!

Με ξεκάθαρο πρόβλημα στον άξονα (εμφανής η απουσία του Νταρίντα) όσον αφορά στην δημιουργία και με τον Μορόν να «πεινάει» στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο Άρης πήγε το παιχνίδι στο πλάι, με τον Σουλεϊμάνοφ να κάνει οτι μπορεί, αλλά να μην είναι αρκετό.
Οτι πιο ζωηρό, συνέβη στην ανάπαυλα εκεί που έγινε ένας μικρός «χαμός» μέχρι να μπουν άπαντες στα αποδυτήρια!

Και το δεύτερο ημίχρονο, στο ίδιο μονότονο και βαρετό μοτίβο. Μέχρι το 80′ όταν κάποιος προφανώς πάτησε το κουμπί συναγερμού! Ο Άρης χάνει την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη! Ο εξαφανισμένος Μορόν έχει τρεις σε τρία λεπτά. Τις δύο τις έβγαλε ο Χοβάν, η μια κατέληξε στο δοκάρι. Ευκαιρία o Zαμόρα, ευκαιρία ο Παναγίδης, ευκαιρία και ο Σουλεϊμάνοφ. Μέχρι να έρθει το buzzer beater του Φαμπιάνο, ο γκολκίπερ του Πανσερραϊκού είναι σε μια φάση, όλοι τους και μόνος του!

Έστω και με έναν κάκιστο Άρη για 80 λεπτά, ο Σέρβος κίπερ θα ήταν η αιτία του 0-0 αν ο βραζιλιάνος στόπερ του Άρη δεν τον άφηνε «παγωτό» στην κεφαλιά του στο 90 φεύγα!

Άρης – Πανσερραϊκός: Οι άκυρες δηλώσεις Γκαρσία!

Φανερά εκνευρισμένος ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την ήττα, ασχολήθηκε με την διαιτησία. Λείαν επιεικώς άκυρες οι δηλώσεις του που ξεκίνησαν στη γλώσσα του και ολοκληρώθηκαν στα ελληνικά!

Αναφέρθηκε στη διαφορά των καρτών. Το 6-3 και όχι το 7-3 που ανέφερε (τουλάχιστον τόσες έχουν γραφτεί στο επίσημο σάιτ της Stoiximan Super League) είναι μια φυσιολογική διαφορά όταν η μια ομάδα έχει κατοχή μπάλας στο 75%. Δύσκολο να παίρνει κάρτες η ομάδα που έχει τη μπάλα.

Το τελείως άστοχο που είπε ο Ουρουγουανός είναι το εξής: «Για μένα μία μεγάλη ομάδα είναι όταν παίζει 50-50 στο γήπεδο και βάζει τρία και τέσσερα γκολ. Αυτό είναι για μένα μεγάλη ομάδα».

Οπότε σύμφωνα πάντα με τον προπονητή του Πανσερραϊκού, ο Ολυμπιακός που τον κέρδισε 2-0 και η ΑΕΚ που δεν τον κέρδισε (1-1) στην ΟPAP Arena, είναι μικρές ομάδες. Προφανώς για τον κόουτς των Σερραίων η μόνη μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα είναι ο ΠΑΟΚ!

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Δείτε ακόμα

Τι κάνει η πανέμορφη 24χρονη Ελβετίδα ποδοσφαιρίστρια που έχει τρελάνει κόσμο στα αποδυτήρια;

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα