Αποχαιρέτησε νωρίς τη Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς – Αποκλεισμός από το Νο118 στον κόσμο! (vid)

Έπειτα από την κατάκτηση του τίτλου στο Μόντε Κάρλο και την παρουσία στον τελικό της Βαρκελώνης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε με «το καλημέρα» στο Mutua Madrid Open.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρέθηκε σε κακή ημέρα απέναντι στον -προερχόμενο από τα προκριματικά- Τιάγκο Μοντέιρο, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό με 2-0 σετ (6-4, 6-4).

Παρόλα αυτά, ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε δυνατά στο court και κατάφερε να πάρει το πρώτο game για το 1-0, χάνοντας μάλιστα μόνο έναν πόντο από τον

Μοντέιρο.

Εν συνεχεία  ωστόσο το Νο118 της παγκόσμιας κατάταξης ανέβασε την απόδοσή του κου και με ένα σερί δύο κερδισμένων game πήρε «κεφάλι» κάνοντας το 3-1. Στην συνέχεια κατάφερε και να πανηγυρίσει  το πρώτο σετ, με ένα σερί από εκπληκτικά σέρβις σε ποσοστό εκμεταλλευόμενος το break του.

Το δεύτερο σετ είχε παρόμοια έναρξη με το 1ο, με τον Μοντέιρο να φτάνει έφτασε και πάλι σε γρήγορο break στο 1ο μόλις game. Σε πανομοιότυπο μοτίβο, ο Βραζιλιάνος, ο οποίος δυσκολεύτηκε μόνο στο τελευταίο game της αναμέτρησης, έκλεισε το σετ και πήρε μια μεγάλη νίκη.

Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα