ΑΕΚ: Ζήτησε ακρόαση ο Λιούμπισιτς

Η ΑΕΚ εκτέθηκε επικοινωνιακά για χάρη του. Ο Ρόμπετ Λιούμπισιτς ήταν μια ακριβή μεταγραφή από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Την ομάδα που έγιναν όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή. Ακόμα δεν έχει παίξει όσο θα περίμενε ο Κροάτης και ζήτησε να ακρόαση από τον Ματίας Αλμέιδα.

Ας πάμε στο αμιγώς αγωνιστικό.

Εξάλλου γι΄αυτό κάνουμε κουβέντα τώρα. Το ότι δεν θα έπρεπε η ΑΕΚ να κάνει συζητήσεις με το συγκεκριμένο club, το είπαμε, το αναφέραμε. Το deal έγινε όμως, εν μέσω Ιανουαρίου και η αλήθεια είναι πως δημιούργησε θόρυβο στην πιάτσα της Ευρώπης. Μια έξυπνη βόμβα που λέμε στα μέρη μας καφενειακά ήταν η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Γεμάτο project (ηλικιακά και ποδοσφαιρικά), σε διαχρονική πλατφόρμα selling club! Διότι, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αυτό είναι. Ομάδα που πουλάει πολύ ακριβά. Το κόστος ήταν υψηλό. Πάνω από τα 4 εκατ. ευρώ για τον Κροάτη μέσο, αλλά κάθεται στον πάγκο.

ΑΕΚ: Τι θα κάνει ο Αλμέιδα με τον Λιούμπισιτς;

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς που εκείνο το βράδυ του Αυγούστο με το γκολ του «πόνεσε» την ΑΕΚ αφίχθη στη Super League 1 από την Ντινάμο Ζάγρκεμπ ως update στον άξονα. Ένας ελβετικός σουγιάς που συνδύαζε ποιότητα και ποδοσφαιρική ουσία.

Πέντε μήνες μετά, έχει ξεκινήσει μόλις σε έναν αγώνα από τον Ματίας Αλμέιδα, την ίδια στιγμή που στα πλέι οφ έχει περάσει παντελώς απαρατήρητος. Ο Λιούμπισιτς έχει ήδη κάνει μία πρώτη ακρόαση με τον προπονητή του με φόντο την θερινή προετοιμασία. Εκεί θα ΄ναι η ώρα της αλήθειας…

Πάντως στον Αργεντινό κόουτς, τα παράπονα και το να ζητάει κάποιος εξηγήσεις δεν του αρέσουν…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα