Famagusta επόμενα επεισόδια: Η Αλίκη κάνει κάτι ξεδιάντροπο

Τα πάνω-κάτω έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Famagusta», με το MEGA να έχει πολύ μεγάλα σχέδια για τη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, θα δούμε ανατροπές που κανείς δεν περιμένει, κάτι που αναμένεται να ανεβάσει και τα νούμερα στην τηλεθέαση και όχι άδικα.

Θα δούμε λοιπόν, ότι ο Μάικλ βρίσκεται σε εγρήγορση, αφού ετοιμάζεται να κάνει συνέντευξη με την Χριστίνα.

Μέσα από ένα flashback θα δούμε τη γυναίκα να βασανίζεται ψάχνοντας το παιδί της που είναι αγνοούμενο, σε μία πραγματικά συγκλονιστική στιγμή.

Famagusta επόμενα
επεισόδια: Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Μαίρης!

Την ίδια ώρα, η Ιφιγένεια ανησυχεί για την πορεία της υγείας του Παύλου, που συνεχώς επιδεινώνεται και τίποτα δεν αλλάζει προς το θετικό.

Ο Αντρέας τον πιέζει να ξαναπάει στο Λονδίνο για την πειραματική θεραπεία, αλλά εκείνος το αποφεύγει.

Η Μαριάννα αποκαλύπτει στα αδέρφια της πως περιμένει το παιδί του Θοδωρή. Ο Τεύκρος συζεί πλέον με τη Δάφνη και προσπαθεί να βγάλει τον Μάριο από το ίδρυμα, αλλά η Αλίκη του βάζει διαρκώς εμπόδια.

Ο Μάικλ σφόδρα ερωτευμένος με τη Σιμώνη, ταξιδεύει στην Αθήνα για να την δει. Η Σοφία προσπαθεί να πείσει την Μαίρη να μην μιλήσει στον Μάικλ για το παρελθόν του, όμως εκείνη με αποφασιστικότητα του ομολογεί ότι είναι υιοθετημένος…

Για όλες τις εξελίξεις από την Famagusta αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

MEGA: Τέλος η Ελένη Μενεγάκη – Έρχεται η Φαίη;

Survivor 27-4 spoiler: Πόσες ασυλίες θα κερδίσει η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα;

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα