MotoGP Red Bull : Aντίο Honda, η Red Bull ακολουθεί τους Marquez και Acosta

MotoGP Red Bull :Ο χορηγός του red bull φεύγει από το επίσημο RC213 Vs, «παίρνει» την Ducatis του Marc και του Alex, συνοδεύει τον Pedro στο Tech3

Οδηγοί, μηχανικοί, τεχνικοί και διευθυντές μετακινούνται, ακολουθούμενοι μερικές φορές από χορηγούς και ετικέτες. Το Red Bull το έκανε , ένα ενεργειακό ποτό που χαρακτηρίζεται

από μια εικόνα καθρέφτη, στην οποία δύο κόκκινοι ταύροι χαϊδεύονται ο ένας τον άλλον αντί να εξαπατούν ο ένας τον άλλον, στο κοινό κίτρινο σημείο συνάντησης, πλαισιωμένο από μεταλλικό ασήμι και μπλε. Μια από τις πιο παραγωγικές μάρκες στο MotoGP έχει διαφορετικά σχέδια από τη Honda, καθώς δεν υποστηρίζεται πλέον μετά την αποχώρηση του Marc Marquez .

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

Η Red Bull δίνει φτερά στους αδερφούς Marquez και την Gresini Racing
Υπάρχουν πολλές εικασίες στο διαδίκτυο, αλλά είναι λογικό να σκεφτούμε μια ομάδα της Gresini Racing που χαρακτηρίζεται από επώνυμο – Marquez – και επωνυμία – Red Bull – καθώς ο Alex και ο Marc είναι οδηγοί και αδέρφια, ο χορηγός από άποψη εικόνας και ουσία και ακολουθούν τις αντίστοιχες σταδιοδρομίες τους.

MotoGP Red Bull :Θα λειτουργήσει η ομάδα της Ducati που θα διαχειρίζεται η Nadia Padovani ως ένας τρόπος για την υλοποίηση ενός ήδη ισχυρού νικητηρίου στόχου για χρόνια στη Formula 1 ; Θα γίνει σύντομα εξαγορά, με παράδοση και όνομα στη λίστα συμμετοχής προς ενημέρωση; Οι ενδείξεις οδηγούν σε αυτό το μονοπάτι.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας

Αντίο Honda: RC213 V χωρίς ταύρους και φτερά
Το πώς άλλαζε η κατάσταση στη Honda μπορούσε να γίνει κατανοητό από την προθυμία του Marc Marquez να αναζητήσει μια κατάσταση που κρίνεται πιο κατάλληλη για τις ανάγκες του: ποδήλατα και ομάδες έτοιμες να κερδίσουν αμέσως , ένας μοναδικός στόχος που αποκάλυψε ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

MotoGP Red Bull :Προφανώς και στη Red Bull σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο, τόσο που αυτό το άρθρο εμπνεύστηκε από αυτό.Η ομάδα που είναι εξοπλισμένη με το επίσημο RC213 Vs θα έχει τη μεγαλύτερη υποστήριξη από την Repsol, αλλά όχι άλλους ταύρους ή φτερά, εκτός και αν μιλάμε για προχωρημένος και ήδη θαυμαστής στις δοκιμές της Βαλένθια.


Fernandez plus Acosta: Οδηγοί Red Bull που εργάζονται για την GASGAS
Η είσοδος του Pedro Acosta στην ομάδα Tech3 ενισχύει μια δορυφορική σειρά KTM η οποία, αν και εμφανίζεται μέσω της μάρκας GASGAS , είναι στην πραγματικότητα εξοπλισμένη με RC16 που ακολουθούνται καλά από το τμήμα αγώνων της Αυστρίας. Ο Hervé Poncharal είναι κοντά σε μια ακόμη σούπερ συμφωνία: εκτός από το ότι έχει τρεις παγκόσμιους τίτλους στο γκαράζ, ετοιμάζεται να ξαναβάψει τα φέρινγκ, τις ουρές, τα φτερά, τα πάνελ και τις στολές της ομάδας.

Ο Augusto Fernandez και ο πρωτάρης του 2024 αποτελούν μόνοι τους ένα ωραίο ζευγάρι, όπως είδαμε στο Moto2 στο πρωτάθλημα του 2022. Οι Ισπανοί, όπως εξηγείται από κράνη και τεχνικά ρούχα διαφόρων ειδών, έχουν στη Red Bull έναν γενναιόδωρο, σημαντικό και προσεκτικό χορηγό στη λεπτομέρεια. Ένα δίδυμο αυτού του είδους, επίσης λόγω του τεύτονα που εκπροσωπείται, είναι πιο ελκυστικό και ενδιαφέρον από τη Honda, η οποία βιώνει ένα είδος εσωτερικής και εξωτερικής επανάστασης.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ημερολόγιο MotoGP 2024AMA Supercross 2024 οσα πρέπει να ξέρεις γιατί ξεκινάμεMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC ΠαιανίαςF1 2024: Σας παρουσιάζουμε οδηγούς και ομάδες για το 2024

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα