Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Χρήστος παλεύει να αποφύγει την Αριάδνη

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Δυναμική επιστροφή έκανε η γη της ελιάς στο νέο χρόνο με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες σε κάθε μέτωπο.

Η σειρά του Mega που σαρώνει την τηλεθέαση για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα έχει αποκαλύψεις που ανατρέπουν πολλά. Την ίδια ώρα οι διαμάχες εντείνονται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Χρήστος αποφεύγει την Αριάδνη

Η Ιουλία ξεκαθαρίζει στην Αμαλία ότι ο Ισίδωρος δεν υποχωρεί στους εκβιασμούς, ενώ ο Λυκούργος προσπαθεί για μία ακόμη φορά να πείσει τον

Φίλιππο να υποχωρήσει ώστε να μη διαλυθεί ο γάμος του με τη Βασιλική. Ο Ισίδωρος, ο Μάνος, η Αθηνά και η Μαργαρίτα κάνουν σύσκεψη με τον Τζον Μακρίδη και αποφασίζουν τους όρους και το πλάνο της συνεργασίας τους. Η Ειρήνη ανακοινώνει στη Θεοδώρα ότι θέλει να δώσει μία ευκαιρία στον Παρασκευά κι ότι θα συνεχίσει τη σχέση της μαζί του. Ο Φίλιππος βλέπει στον δρόμο τη Βασιλική με τον Μιλτιάδη κι αμέσως το μυαλό του πηγαίνει στο χειρότερο σενάριο. Ο Στάθης απαγορεύει στην Ιουλία να πάει στην Κηφισιά και να μείνει μόνη της.

Ο Παρασκευάς ενισχύει τη ζήλια του Φίλιππου μήπως και τον ωθήσει να τα ξαναβρεί με τη Βασιλική, αλλά η προσπάθειά του πέφτει στο κενό. Ο Στάθης συναινεί με την μετακόμιση της Ιουλίας στην Αθήνα, με την προϋπόθεση ότι θα προσέχει και θα προσλάβει εσωτερική γυναίκα. Ο Ισίδωρος εξακολουθεί να διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Αμαλία, ενώ εκείνη νιώθει να διαλύεται από την αναμονή και ζητά τη βοήθεια του Μάνου και της Μαρίνας. Ο Τζον πολιορκεί ερωτικά την Αθηνά και οι δυο τους αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα. Ο Χρήστος παλεύει να αποφύγει την Αριάδνη, ενώ ο Αποστόλης τους πετυχαίνει σε τρυφερό τετ-α-τετ. Η Ασπασία συμβουλεύει την Ειρήνη να μην ξαναγυρίσει στον Παρασκευά, ενώ ο Δημοσθένης τρέχει στο πλευρό της Ξένιας που αισθάνεται αιφνίδιους πόνους.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Πότης μαθαίνει πως ο Τάσος εξαπατά Αρετή

Survivor trailer 16/1: «Ούτε ο ίδιος ο Αλέξης περίμενε να ψηφιστεί» – Χωρισμένοι στη μέση οι Κόκκινοι!

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη καταρρέει όταν μαθαίνει για την ασθένεια του πατέρα της

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα