Εμπαπέ: Η ηγεμονική πρόταση του Κελαϊφί που μεριμνά για όλη την οικογένεια του Κιλιάν

13:55 16/1/2024 - Πηγή: Contra

Δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα για τον Κιλιάν Εμπαπέ η Παρί. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει με δημοσίευμά του ο δημοσιογράφος του RMC Sports, Ντανιέλ Ριόλο καθώς έφερε στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο χαρτί του Νασέρ Αλ Κελαϊφί για να κρατήσει τον Εμπαπέ στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει ο εν λόγω

δημοσιογράφος, ο πρόεδρος των παριζιάνων αναμένεται να προσφέρει στον Εμπαπέ νέο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 100.000.000 ευρώ.

Πέρα απ' αυτό, η Παρί αναμένεται να στηρίξει ακόμα περισσότερο τόσο τον αδερφό του Γάλλου σταρ, Έθαν, όσο και την μητέρα του, Φαϊζά Λαμαρί η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα ως μάνατζερ και θέλει να ιδρύσει τη δική της εταιρεία εκπροσώπησης παικτών.

Μάλιστα, ο Ριόλο αναφέρει πως η πρόταση της Ρεάλ για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή δεν ξεπερνάει τα 30.000.000 ευρώ ετησίως, ποσό με το οποίο βέβαια θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας.

Θυμίζουμε πως το σε ισχύ συμβόλαιο του Εμπαπέ με την Παρί εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 αλλά σ' αυτό υπάρχει ειδικός όρος που δίνει τη δυνατότητα στον Γάλλο να το "σπάσει" και να μείνει ελεύθερος μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρόμα: Αυτός είναι ο εκλεκτός για αντι-Μουρίνιο

Μουρίνιο: Η προφητική δήλωση του και γιατί δεν προβλέπεται άμεσα νέος "γάμος"

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η ειδική ρήτρα μαμούθ που πρέπει να καταβάλει για να φέρει πίσω τον νέο Φελαϊνί

Keywords
Τυχαία Θέματα