MasterChef: Τους διέψευσε όλους – Αυτός είναι η μεγαλύτερη έκπληξη φέτος!

Το MasterChef συνεχίζεται με δυναμικό τρόπο, με τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star να σαρώνει φέτος την τηλεθέαση της prime time και πλέον βρίσκεται σε μια φάση όπου οδεύουμε στην τελική ευθεία.

Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν τη φετινή σεζόν, αποδεικνύοντας πως για ακόμη μια χρονιά το μαγειρικό επίπεδο είναι υψηλό.

Ένας όμως εξ αυτών τους έχει διαψεύσει όλους!

MasterChef: Τους διέψευσε όλους – Αυτός είναι η μεγαλύτερη έκπληξη φέτος!

Δίχως καμία αμφιβολία, αν κάποιος θα έπρεπε να μιλήσει

για μια περίπτωση παίκτη που φέτος έχει τρυπήσει το μαγειρικό του ταβάνι, θα σταθεί στον Χρήστο Μοίρα.

Ο 36χρονος δεν έχει απολύτως καμίια εμπειρία στις κουζίνες, αφού το κανονικό του επάγγελμα είναι κομμωτής ενώ μάλιστα προκειμένου να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή για τη γυναίκα του και το παιδί του, μετανάστευσε στη Γερμανία, όπου ζει κι εργάζεται τα τελευταία χρόνια.

Κάπου εκεί μπήκε στη ζωή του το MasterChef. Ξεχωρίζει για το ήθος του ενώ βρίσκεται σταθερά το τελευταίο χρονικό διάστημα σε ανοδική πορεία.

Ποιος θα το έλεγε στο ξεκίνημα του διαγωνισμού πως ο Χρήστος Μοίρας θα έφτανε στους καλύτερους 10 ενώ τα πιάτα του θα κοντράρουν συνεχώς στα ίσια προσπάθειες παικτών που θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και του χρηματικού επάθλου.

Σαν να μην έφτανε αυτό, τον είδαμε να βρίσκεται μια ανάσα πριν βρεθεί στον τελικό του Silver Award, με τη Χριστίνα όμως να επιβεβαιώνει τον ρόλο του φαβορί και μαζί και το Sportime.

Σε κάθε περίπτωση ο Χρήστος έκλεψε την παράσταση και δείχνει έτοιμος για ακόμη περισσότερα..

Διαβάστε επίσης: 

MasterChef spoiler 25-4: Χριστίνα ή Νίκος; – Αυτό είναι το φαβορί για το Silver Award!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα